baby_55
potrójna mama :)
Adi dobrze ze wsio ok, ale nastepnym razem uwazaj, bo faktycznie jest cholernie ślisko
Cucumber my mieliśmy problem jak wynajmowalismy mieszkanie, a teraz juz jest ok, nawet czasem nam paczki zostawia listonosz u ochrony przy bramie wjazdowej jak nas nie ma, bo tak mu mówiliśmy i wie, że jest ok, więc na szczęście juz nie mam tego problemu
To chyba kwestia lepszego ciśnienia, bo mnie też sie dobrze dzisiaj spało, może był lepszy biomet :-)
Cucumber my mieliśmy problem jak wynajmowalismy mieszkanie, a teraz juz jest ok, nawet czasem nam paczki zostawia listonosz u ochrony przy bramie wjazdowej jak nas nie ma, bo tak mu mówiliśmy i wie, że jest ok, więc na szczęście juz nie mam tego problemu
To chyba kwestia lepszego ciśnienia, bo mnie też sie dobrze dzisiaj spało, może był lepszy biomet :-)
Ostatnia edycja:
więc to zależy od listonosza- u nas ten sam od lat pewnie dla tego nie robi problemu:-)
więc nie wiem od czego to łamanie w plecach i temperatura,myślałam na bank że chora będę a dziś nic,temp też nie mam, nie kumam ...od tych jelit ? bezsensu nie wiem ważne że jak na razie nic nie jest już .no ale jak zwykle strach co było powodem skoro nie przeziębienie .