reklama

Kwiecień 2011

ja się tylko zastanawiam, jak to będzie, bo mój mąż strasznie...chrapie :szok:
a malutka na początku będzie spała z nami i czy to jej nie będzie przeszkadzać:errr:
ja sobie zakładam stopery do uszu i nie słyszę tego chrapania, ale jak będzie dzidzia, to nie będę ich zakładać i nie wiem, jak to wszystko będzie, jak myślicie?

reklama
malutkiej raczej nie bedzie budzic, dziecko sie "uodparnia" na odglosy z otoczenia a i tak na przyszlosc normalnie rozmawiajcie przy niej, tel zeby dzwonil itp moja siostra chodzila na paluszkach jak malutki spal, wylaczala tel itp skutki sa ze budzi sie jak tel zadzwoni a ma prawie 3 lata. Tylko jak Ty sobie z tym chrapaniem poradzisz?? moze maz powinien cos z tym chrapaniem zrobic??

no nie wiem, jak sobie poradzę... pewnie oboje będziemy chronicznie zmęczeni, bo jak chrapnie, to go kuksańcem w bok :-D i żadne z nas nie pośpi :eek:
już tyle czasu się z nim użeram i z tym chrapaniem, że wątpię, że coś z tym zrobi :crazy:

moragine- nie tylko Ty chcesz;-) ale jak się będę dobrze czuła to się wybiorę:-) a Ty się nie martw bo też Cię zakupy nie ominą:tak: oby jak najszybciej:tak: a póki co kurujcie się!
a pytałaś mnie wczoraj o szpital w bb, rodziłaś w bielsku?

lenka- powodzenia na wizycie:tak:

W Bielsku rodziłam, obydwa razy w wojewódzkim, teraz też wojewódzki.

mitaginka dzieki, ale po drodze zjadłem ostrego jakiegoś w KFC - i pytalam przyjaciółkę czy to jest ostre bo dla mnie normalnie smakowalo;) no a jak wpadłam do domu to OGÓRKA KISZONEGO, mniam. pączek - sorry, no swojskim bym nie pogardziła;)

ale wiesz, ja Cie tam kiedyś nawiedzę z Małą, to dzieci zapoznamy się pączkami objemy;) szczupłe, piękne mamuśki już niedługo będziemy. tzn piękne już jesteśmy nie?:D

hhaha a propos urody to ja dzisiaj, nie wiem jak to zrobiłam, ale chyba sobie 2 razy puder nałożyłam, bo wyglądałam jak indianin, dobrze że w ostatniej chwili przed wyjściem popatrzyłam do lustra, takiego w świetle dziennym i to zmyłam!!

pandora gadałam z M, umówiłam się na TESCO w sobotę rano:D:D:D:D boję się że przez weekend wykupią. pojadę sobie ze STarszakiem a M zostanie z Młodym. ja jedynie rano się znośnie czuję.

dostałam dzisiaj 3 reklamówki ciuchów od przyjaciółki. ZAJEFAJNE SUKIENKI. SLICZNE. ale ciesze sei ze jednak róż w moim wykonaniu odpada. tzn jakos kompletnie nie pasuja mi body i pajacyki rózowe, jakis tam sweterek, sukienka, z dodatkiem rozu najlepiej a nie różowa. ciesze sei, bo nie chce sie pakowac w same róże!!!!!

a sukieneczki!! cud malina

skrzyneczka - pilnuj diety, a będzie dobrze :)

Ja też sięo sen nie martwię. Niech już szybciej kwiecień będzie:)

Mitaginka - mój tez chrapie, i są co najmniej dwa powody - 1.przegroda nosowa do zoperowania; 2. zrzucić parę kilo. Jak schudł ostatnioto jak ręką odjął. ALe teraz nie może cwiczyć, bo ma 3 kręgi po upadku walnięte i czeka na rehabilitację.
Ja tam go budzę wiele razy w nocy aż się tak ułoży że nie chrapie. Ze stoperami nie umiem spać.Uszy mnie bola.

Te plastry - jak pisze Aleksandra - polegają na tym że rozszerzają płatki nosa - więcej powietrza wpada. Skuteczność taka sobie. Przynajmniej u nas srednio działały.

reklama
aenyeuśmiałam się do łez z Twojej przypowieści o dzieciach hahahah, tylko czemu ja przy drugim dziecku zachowuję się jak przy trzecim? to jak ze mną i dziećmi będzie przy trzecim hahahah

pzodrówka,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry