Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i mam troszkę więcej miejsca...lumpex -SUPER POMYSŁ, rzeczywiście Masz z głowy, ja też już zrobiłam sortAligator, ja na szczęście mam już w szafach posprzątane - a to dlatego że siostra otworzyła lumpex i wszystko co stwierdziła że nie noszę to mi pozabierałano i mam troszkę więcej miejsca
joll, ja nie mam kotów, ale za to suczkę Shih tzu, która uważa nasze łóżko za swoje czasami, mąż ma ją tak rozpieszczone.... na szczęście jest bardzo łagodna i w ogóle nie agresywna i lubi bardzo małe dzieci takie niemowlaczki, bo przed większymi to wie, że trzeba uciekać bo ją za uszy i kiteczek ciągną, ale myślę że jak razem będą tyle czasu to się i sunia i dzidzia nauczą wspólnoty
strasznie mnie kusi na zakupy jechać ale u nas w mieścinie to dużo sklepów nie ma, np łóżeczko to musze poszukać gdzie indziej
pozdrawiam
dziwne, bo ok 19:00-20:00 odczuwam senność, ale jak przychodzi, co do czego, to nie mogę zasnąć. Wiercę się, kręcę, chodzę do wc i tak w kółko
zasypiam za to snem kamiennym około 7:00 jak M. wstaje do pracy. Już wczoraj zaczęłam się zastanawiać, czy ja może za dużo nie jem na noc
bo wczoraj to jakaś taka pełna byłam, a jadłam faktycznie późnoja też miewałam problemy ze snem, bardzo pomocny jest spacer, a także kojec (w kształcie litery C) wreszcie nie muszę przez sen szukać poduszek