Morgaine
Byle do 2030tego;-)
dobrze ze jajko a nie nic innego z kieliszka :-), a synek mojej siostry ( co prawda jej wychowanie to jest odrebny rozdzial :-(, no ale kazdy ma swoj "plan" na dziecko) 1-szego maja skonczy 3 lata i nie je doslownie nic, ostatnio byl u mojej mamy caly dzien i przez caly dzien zjadl 3 lyzki zupy i tylko dlatego ze mu mama obiecala ciastko- ciastka nie zjadl bo mial na mysli inne. Siostra twierdzi ze on wieczorem je, 3 lata a wazy max 15kg, wiec chyba wole jednak takiego Twojego Mlodego co ma 4 zoladki![]()
ta, ja mam starszego niejadka i zaczął jeść jak mu przestałam dawać ahahahha, jak zgłodnieje to przyjdzie. ale nerwy to masakra jakie miałam, z Młodym zero problemu, sam łyżką macha
15kg na 3 lata to nie mało! Starszak waży 17 a ma 4,5 roku ale ogólnie jest drobny, średniego wzrostu, do najwyższych na pewno nie należy bo i my z M jesteśmy drobni. Młody 12kg i w marcu 2 latka, też w normie
a z tym jedzenie, och...to faktycznie, podejście rodziców przy niejadku może znacznie pogorszyć sprawę... ale człowiek uczy się na błędach, również tych wychowawczych, niestety.... generalnie, zero słodyczy cały dzień i dziecko te 3 posiłki spokojnie zje. aj ak się za dużo słodyczy daje to i taki jadek jak Młody nie chce nic normalnego tylko czeka na słodycze!
Mam namiastkę bycia samej, marną, ale zawsze.
to ktos to jeszcze robi!??? brawo, punkt dla ciebie, mi by to do lba nie przyjszlo (poza tym, ze nie umiem)