reklama

Kwiecień 2011

Witam!

Kurcze,ale mam dziś lenia,do tego męczą mnie zaparcia,brrr...Zawsze wszystko szło gładko a tu trach!I do tego czuję się taka cięęęężka jak słoń..Nawet śliwki suszone nie pomagają,tylko mi po nich niedobrze się zrobiło...Jak nie urok..

Pozdrawiam Was i powodzenia na dzisiejszych wizytach dla Mitaginki i....????:zawstydzona/y:

nati-czemu się tu dziwić,że nam ciężko,nawet jak się chodzi?Tyle kg do noszenia;-)
A i ja choć ćwiczę od początku ciąży (tzn.kontynuuję sprzed ciąży) to i tak się nieźle zasapię.A najgorsze jest to,że nie umiem chodzić powoli tylko szybko,szybko...

reklama
mamusiadorusiateż miałam zaparcia parę dni temu. sok z połówki cytryny plus pół szklanki wody na czczo. od razu mi się poprawiło. a i jeszcze zajadam czasem jog.naturalny z siemieniem lnianym i musli:) - właśnie zauważyłam że jesteśmy w tym samym dniu ciąży:D:D

Joll my rodzimy w żeromskim co prawda z ruczaju mamy trochę do przejechania, ale tam mi najbardziej odpowiada sposób podejścia do pacjentek i ogólnie opieka okołoporodowa, znalazłam sobie tam lekarza i na chwilę opbecną po zwiedzeniu szpitala i poznaniu położnych nie wyobrażam sobie innego szpitala do porodu :-) ale każdy ma inne priorytety no i bliskość szpitala też ma duże znaczenie, ja prawie do kazdego muszę ok. pół godziny jechać, wszystkie w centrum to korki, a do huty przez autostradę też tyle samo czasu i bez korków :tak:
Mitaginko zapomniałam napisać, że trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści, no i na obiecane zdjęcie brzuszka :-)

Witajcie ciężarówki:-)

marma uwazaj na siebie i te bóle, moge sobie tylko wyobrazic jak to boli...

marma trzymaj się i odpoczywaj

cucumber mam tak jak napisała lilou, najpierw mierzenie szyjki za pomocą głowicy dopochwowej, a potem usg brzuszka :)

Właśnie dzisiaj o 17:00 mam wizytę, trochę się denerwuję- jak tam szyjka i jak pessar trzyma. Proszę więc o mocno zaciśnięte kciukasy ;) no i wreszcie się pomaluję ;)

&&& kciuki zacisniete:tak:

lilou nie denerwuj sie tak bardzo, siostra jeszcze młoda, nabbierze odpowiedzialnosc, choc mala uwaga z twojej strony nie zaszkodzi;-)

mamusiaDorusia tez czasem miewam, moze jabłka? Mi czasem pomagaja.

A ja dzis wyspana, dziecko moje o 9-ej dalo dopiero znak zeby go z łózeczka wycianac:szok: Właśnie sobie uświadomiłam ze zaraz 8-my miesiac ciązy zaczynam:confused: matko kochana czas sie za pokoik zabierac!!!

mitaginko - wlasnie chcialam trzymac kciuki,a ty juz jestes:o)

nati - masz powod do dumy,ze malzonek sie interesuje,wyobraz sobie gdyby bylo inaczej???

morgaine - a moze to tylko taka faza???

lilou -
nastolatkowy temat u mnie na biezaco i przyznam sie szczerze,ze to czasami bardzo trudny temat...

mamusiadorusia - moj sposob na zaparcia to sok jablkowy lub maslanka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry