baby_55
potrójna mama :)
Emi CTRL+Shift i powinno pomóc
Mitaginko cieszę się ze z Toba i dzidzia wszystko ok
mam nadzieję, że teraz bedziesz spokojniejsza, pessar działa wiec wszystko będzie dobrze :-)
Koot jak nowa ekipa
Meriderko trzymam kciuki, mam nadzieję, że prawnik doradzi Wam coś i wszystko się jakoś ułoży
Sama jestem bardzo ciekawa która poierwsza pójdzie na odstrzał
no zobaczymy i tak jeszcze sporo czasu przed nami:-)
Dzisiaj przyjedzie do nas kuzyn z zapowiedzianym już wcześniej zaproszeniem na wesele na 05.03, ciekawe jak ja tam pójdę z moim wielkim brzucholem, ale co tam, może jakoś dam radę, no chyba, że lekarz mi zabroni, ale obiecam mu, że będę siedzieć jak najwięcej to może mnie puści;-) w końcu to już będzie 36 tydzień to raczej dość bezpiecznie będzie. Mam sukienkę z sylwestra i mam nadzieję zmieścić w niej mój brzuch, ciekawe jak mi to wyjdzie...
Mitaginko cieszę się ze z Toba i dzidzia wszystko ok
Koot jak nowa ekipa

Meriderko trzymam kciuki, mam nadzieję, że prawnik doradzi Wam coś i wszystko się jakoś ułoży

Sama jestem bardzo ciekawa która poierwsza pójdzie na odstrzał
no zobaczymy i tak jeszcze sporo czasu przed nami:-)Dzisiaj przyjedzie do nas kuzyn z zapowiedzianym już wcześniej zaproszeniem na wesele na 05.03, ciekawe jak ja tam pójdę z moim wielkim brzucholem, ale co tam, może jakoś dam radę, no chyba, że lekarz mi zabroni, ale obiecam mu, że będę siedzieć jak najwięcej to może mnie puści;-) w końcu to już będzie 36 tydzień to raczej dość bezpiecznie będzie. Mam sukienkę z sylwestra i mam nadzieję zmieścić w niej mój brzuch, ciekawe jak mi to wyjdzie...
. Moje łóżko niestety do niskich nie należy, bo sięga mi do połowy uda.
zgodziłam się. Myślicie, ze dobrze zrobiłam? Trochę sie martwię ale co tam, jak już bedzie filmik to Wam pokażę.