reklama

Kwiecień 2011

reklama
antonina ja mialam zalecenie w czasie choroby 2 tabletki do 3 razy na dobe, czyli 6 na caly dzien, wiec 3 o ktorych Ty piszesz to kropla w morzu. Ja jak mnie boli glowa to biore 2tabletki paracetamolu 500mg (mowie o skladzie) na raz. Wiec sie nie martw.

Witaj Agatko

Jasiek dał mi dziś popalić przed snem, zbuntował się, że starsze dzieci bawią się w pokoju, a on ma iść spać. beczał, aż troszkę kolacji zwrócił. wrrrrr, uparty osiołek
musiałam go myć, przebierać...a potem w 2 minuty zasnął
załamałam się, bo zrobiły mi się potworne rozstępy na udach. nigdy nie miałam z tym problemu, na brzuszku do tej pory ani kreseczki, no może teraz takie dwie ciueniutkie....ale uda, to są popękane "do krwi" i to w ciągu 2-3 tyg tak mi się zrobiło. patrzeć na to nie mogę. przytyłam 14,5kg jestem wielka jak słoń albo wieloryb....chyba łapię dołek

Agateczka, witaj :)

anawoj, nie smutaj się :* Jesteś w wyjątkowym stanie, więc na pewno wyglądasz pięknie. Ja też się czuję jak wieloryb, ale mam piękny brzuszek, w którym siedzi cudowna istotka, więc reszta się nie liczy. Dzisiaj mam jakiś dobry humor, bo często sama łapie takie dołki i czuję się potwornie :P

witam :) nie wiem czy nie za pozno by do was dolaczyc...mam termin na 17go kwietnia i podobno ma byc chlopiec...jednego juz mam 2,5 roku :) ciaza jak narazie przebiega w miare "bezbolesnie" :) mieszkam w UK... pozdrawiam wszystkie kwietniowki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry