Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na grudniu bylo nas kilka z trojmiasta. trzy z nas mialy plan rodzic w wejherowie (mimo, ze jedna z nas byla z gdanska w ogole ;-) ) - i spotkalysmy sie, autentycznie, na porodowce :-) widywalysmy sie juz wczesniej, ale to doswiadczenie naprawde zbliza, i takie fajne wspomnienia ;-) mowili o naszych synkach trojaczki grudniowe, hehe :-) co prawda moj Fiol sie wyrodzil, bo urodzil sie juz po polnocy, ale wszystkie meczylysmy sie 20.12 - jak mowie, ja poltorej godziny dluzej niz kolezanka ;-) i dlatego Fiol ostatecznie jest z 21/12.
morgaine chodzi nam o pierwszą córkę naszej nati![]()
Witajcie .
witam nową czy nowe dziewczynki nie wiem w końcu ile dojszło znowu
dziś mnie się okropnie słabo zrobiło po śniadaniu,w ogóle codziennie już mi się robi mocno .
mam pytanko co do magnezu,mnie lekarz zaproponował na nerwy no i jakby brzuch częściej twardniał,ale mogłybyście napisać jaki Wy stosujecie ? lekarz nie podał konkretnej nazwy,mąż kupił mi Neomag forte , ale zanim oczywiście będę łykać to chciałabym się upewnić trochę .