reklama

Kwiecień 2011

Przypomniało mi się że na innym forum u mamuś styczniowych chłopaki się rodzą przed terminem za to wszystkie dziewczynki przenoszone, zobaczymy czy u nas też tak będzie:confused:

reklama
asiunia teoretycznie 80 dni do porodu!! (Ty 81 bo dzień wcześniej OM miałaś;) ) a zaciążyłaś pewnie później bo chłopczyka masz....i bądź tu mądry i wiedz kiedy urodzisz!!
haha wlasnie ze nie! Nasz Maduś powstaw w wyniku tworzenia corki czyli na 3 dni przed owu :-D haha no ale jak widac moj P ma plemniki- zolnieze niezniszczalne i jakis facio sie uchowal :-D haha
i na nic moje studiowanie na temat wyboru plci przy poczeciu:-);-) hihi zycie samo koryguje nasze plany:tak:

Wreszcie doczytałam :)

Co do siary to Ja też mam od jakiegoś czasu, rano budzę sie z plamkami na koszuli, a jak ścisnę to leci żółtawa wydzielina, przedtem była przezroczysta
Z pochwy też mi sie leje prawie strumieniami, ostatnio głównie z powodu luteiny ale nie tylko...
Nati_k koty w końcu lubią mleko to co sie dziwisz :-D hahahaha
Cucumber Ja w domu też nigdy nie potrafiłam się skupić na pracy, wolalam posiedzieć w pracy dłuzej, zrobić wszystko i dopiero do domku

Zapomniałam Wam jeszcze napisac, że wczoraj mieliśmy zajęcia SR był akontynuacja tematu porodu, znieczuleń, CC, indukcji itp
Skutecznie mnie położna odstraszyła od ZZO mimo, że i tak byłam przeciwna:tak: więc no way to nie dla mnie.
Za tydzień idziemy na prodówkę i kontynuujemu temat kąpieli i pielęgnacji maluszka.
Moja koleżanka z terminem na marzec poszłą wczoraj na IP bo pociekło jej cos jak wody płodowe (35 tydzień) i zostawili Ją na aobserwację, bo to co prawda nie były wody, ale nie bardzo wiedzą co to a od 1,5 tyg jest chora i bierze antybiotyk a gorączka nie spada...
Więc czekamy na wieści co się dzieje. Ona nie miała jeszcz etorby spakowanej wiec stweirdziałm, ze ja wolę nie mieć takiej sytuacji i spakuję się wcześniej, tzn najpóźniej za 2 tyg.

a co położna o ZZO Ci mówiła? bo ja dwójkę rodziłam bez, teraz też bez, ale utwierdź mnie wprzekonaniu...:)

Przypomniało mi się że na innym forum u mamuś styczniowych chłopaki się rodzą przed terminem za to wszystkie dziewczynki przenoszone, zobaczymy czy u nas też tak będzie:confused:

nie podoba mi się to!! znowu przenoszę??!!

haha wlasnie ze nie! Nasz Maduś powstaw w wyniku tworzenia corki czyli na 3 dni przed owu :-D haha no ale jak widac moj P ma plemniki- zolnieze niezniszczalne i jakis facio sie uchowal :-D haha
i na nic moje studiowanie na temat wyboru plci przy poczeciu:-);-) hihi zycie samo koryguje nasze plany:tak:

ta, u mnie Starszka w ostatni dzień płodnych, Młody w ostatni dzień płodnych, a teraz jakoś przed i dziołucha:) tylko że moje studiowanie, to studiowanie teorii przypadku hahahah

takkk,
Josh Tv od godziny oglada bo matka nie ma dla niego czasu:-D

no mój teraz śpi, a matka jak siedziała przed kompem, tak siedzi....
kurde włoski miałam na L4 powtarzać!! chyba w ogóle zrezygnuje z tych konwersacji bo szkoda kasy jak w domu powtórek nie zrobię....wiedza nie zając, nie ucieknie...hahahahahahhaha za to posty na forum uciekają!! trzeba być na bieżąco!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry