Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam najlepiej bo nie lubie alkoholu![]()
trzeba będzie wypróbowaćw proporcji pół na pół??
ja pierwszą ciążę miałam do 7go mca w uk, potem nagle zdecydowałam że chcę rodzić w PL i wróciłam. porodówkę widziałam pierwszy raz jak na nią rodzić przyjechałam i generalnie żadnego zwiedzania i przygotowania mitaginka jak Ty nie miałam. i z zaskoczenia lepiej!! hihi
Kłuje mnie kłuje, czasem muszę usiąść i nogi zacisnąć. nie wiem czy to szyjka się nie skraca....ale nie jestem pewna, zapytam w czwartek ginki a jak ktoś się wcześniej dowie o co kaman to dajcie znaka.
zresztą prosić nie trzeba i tak dacie i tak
spałam godzinę z młodym. ale wiecie co ja nie moge dużo jeść, no do teraz mi niedobrze, jak przeczytałam o 3 bułkach aenye to podziwiam kobieto!!! ja chyba naprawdę mam coś nie tak z tym brakiem apetytu....![]()
przypomnialo mi sie cos.
Czy Wasi mezowie, partnerzy, ojcowie "pierwszych" dzieci tez nie maja o niczym pojecia??
bo moj to az mnie przeraza. np pokazuje mu ta zabawke co kupilam, zastanawialam sie czy ta czy troche inna a on do mnie "a po co? biedne dziecko ma lezec i lapkami jak malpka ruszac zabawki? lepsze sa koty do zabawy" i tu przyklad ze on pamieta ze bawil sie z psem. Albo czy pojade z nim na wakacje do domku nad morze. ja na to ze pewnie tak ale tylko pod warunkiem ze wezmiemy pampersybo na wakacjach nie chce mi sie prac i prasowac a on na to "a co za problem wyprac" takich przykladow moge tu pisac i pisac, ja rozumiem ze sie nie zna ale chyba przegina

uśmiałam się jak nigdy. pozdrów małża haha. prać pieluchy na wczasach i noworodek bawiący się z kotem
no właśnie problem w tym że podobno ZZO mozna podać tylko do pewnego momentu. ja starszaka rodziłam bez, potem się darłam że chcę i położna powiedziała że już za późno, już niedługo rodzimy.... może jak za późno to akcję porodową wstrzyma... nie wiem
Z kim oni się na głowy pozamieniali? Czy to może z wrażenia mają takie pomysły?

a mi tak tęskno do piwka
najlepiej????
a w sensie teraz w czasie ciąży...bo potem to dobry drink nie jest zły![]()
problem w tym że ja ostatni posiłek moge zjeść o 15 lub 16 - mały i nawet rano nie jestem głodna!! małe śniadanie, mały obiad, mała kolacja - no cieszę się bo nie tyję, ale z drugiej strony czy ja nie mam jakiejś anemii, zbyt niskiego poziomu cukru, nie wiem...dziwne to takie w ciąży nie jeść. poza tym mi nic nie smakuje, tak jakbym jadłowstręt miała a jem z rozsądku no bo w ciąży to bez przesady....Ja też nie mogę jeść ostatnio, wcześniej to nawet o 24 leciałam do lodówki bo cos mi sie chciało a teraz zjadam ostatni posiłek o 20 i nie chce mi sie więcej jeść... nie wiem o co chodzi, ale dzidzia i tak weźmie to co potrzebuje, więc sie nie martwię![]()