• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2011

reklama
JA PIERDZIELĘ!!!!!! SORRY ALE OCZY WIELKIE TERAZ ZROBIŁAM ZE ZDZIWIENIA.
no bo dzikuska pisze jeszcze 10 tygodni i mysle sobie, a ja jestem z tych środkowych to mam więcej czasu, to mnie nie dotyczy. a tu bach~~~!@!!!!!! przeciez ja jestem 29 tydizen czy ZA 10 TYGODNI!!!!!!!!!!! my god!

No :-D czas zapitala:-) Damy rade koitki jeszcze chociaz te 4 tygodnie:tak:

A ja chce wina czerwonego:cool2: juz od dwoch tygodni.
Znowu kupilam fatalaszki jak moje male monstrum spac pjdzie to am sie pochwale na zzakupowym watku;-)

pół godz mnie nie było i 2 strony!!

ja tez ostatnio malo jem, wczoraj na sniadanie zjadlam 1 grzanke z szynka i pol miseczki salatki i bylo mi niedobrze z przejedzenia zreszta zwymiotowalam potem troche. Na objad zupa a po godz drugie i to samo. a po 17 to w sumie nigdy nie jadlam ateraz to nawet myslec nie moge. a tyje :(
ja też tyje:) tzn pół kg przez ostatnie półtora mca:)

nie, to ja jem co dwie, trzy godziny (ostatni posiłek tak około 21-22, bo jak nie zjem to w nocy się budzę i jestem głodna), a nie tyję...
no właśnie, szczęściara!!

a to może ja też fotki ciuchów na zakupowy powstawiam...

reklama
to ja w takim razie poproszę w okolicach 10 kwietnia. 22 starsza ma urodziny i nie chciałabym dwóch tortów na raz robić czy słabszych prezentów kupować :) a termin mam na 22 kwietnia właśnie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry