Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro ide do gin to sie dowiemNati - a jak Twoje wyniki bo miałaś robić w poniedziałek?
:-)
Cucumber- moje koty maja identycznie. Mala je na stole duzy na lodowce ( a na podlodze pies czycha ze im spadnie) i jak zobacza ze drugi kot je to zostawiaja swoje i leca zobaczyc co ma drugi i w rezultacie zamieniaja sie miskami
swiat bez zwierzat by byl nudny![]()
Może wprowadzimy jeden post na godzinę bo normalnie asz boję się odejść od komputera![]()

witam z rana
Morgaine na badaniach i sama zostalam.
maz w domu i juz afera byla. Ostatnio sie nie umie z corka dogadac a ja nie mam sily Jej bronic i powodowac zeby schodzili sobie z oczu. no coz byle do kwietnia to sie od Niej odczepi- albo beda wiejsze afery, maz jest kochany ale jedynak ( nie obrazajcie sie jedynaczki), wiec nie rozumie ze rano ktos chce spac lub wieczorem. a wtedy halasuje, je itp a corka tez narazie jedynaczka i sie wscieka no i afera gotowa.
doprowadza mnie to do szallu i zawsze zwykle jest dymZgadzam się z Joll w 100%. Ja również mam wskazania do cesarki, głównie ze względu na kręgosłup ale rodziłam naturalnie i wiem ze to jest najlepsze dla dzidzi i matki. Zarówno fizycznie jak i psychicznie. Współczuję kobietom, które muszą mieć cesarkę, tak jak to Jola napisała z powodu wskazań bezwzględnych ale nigdy nie zrozumiem tych, które z byle powodu robią cesarkę lub ze strachu przed sn decydują się na cesarkę....
Ja za to mam jutro pessar zakładany i bardzo popsuło mi to samopoczucie ..... wolałabym go uniknąć i przygotowywać się do porodu naturalnie jak przy I ciąży a tak jakiś pessar na szyjce.....tyle mam wątpliwości. Muszę jutro jeszcze z lekarzem porozmawiać...
Szyjka ma już jednak tylko 2 cm a dzidzia ułożyła się już główką do dołu i bardzo nisko ma główkę, napiera cały czas na szyjkę. Stąd u mnie te bóle w kroczu...:-(

o 9.30!!! no szok, a oczy mi sie kleja, jakbym wstala o 5 rano.