Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noooo, pojadłam pierogów, to od razu lepiejale na deser pewnie i kolejnego pączusia wtrynię
od wczoraj oglądam koszule do karmienia i na czas pobytu w szpitalu i nic mi nie leży...
albo są za ładne (i za drogie), żeby je zaraz pobrudzić, albo są tak bezkształtne, że koszmar...a już tak się nastawiłam, że to właśnie koszule będą moim pierwszym zakupem z tematu wyprawkowegoi jakiś ten debiut taki nieudany...
To powiem i mozesz sobie ocenicAsiunia, nie znam historii Twojego porodu, pozycji w jakiej Rodziłaś, ani stopnia ingerencji położników, to wszystko ma istotne znaczenie na przebieg porodu.
Ja jeszcze wcale nie rodziłam, a filmiki z porodów na leżąco zniechęciły mnie do porodu SN,
mitaginka a jak się mlekiem pobrudzi to można wyprać. a znowu to się tak wcale nie brudzi szybko. gorzej bo się człowiek poci jak cholera przez chyba pierwszy miesiąc albo dwa no i ciągle trzeba prać i zmieniać więc gatunek ważny żeby po praniu było ok.
hahahahhaaale wycielam 2 dziurki na piersi i mam do karmienia hahahahaha

chcialabym to widziec