Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mitaginka a Ty co chwile inny suwaczek![]()
Kurczaczek i ziemniaczki zapiekane. Na deser przygotowałam muffinki. Mitaginka, ja Cię kiedyś uduszę za te pączki, bo też je uwielbiam, a Ty ciągle smaka mi robisz ;-)Mitaginka- wlasnie slyszalam o koszulce meza, a ze mamy takich duzo ( szwagier pracuje w zywcu i dostajemy co chwila nowe) to z ciekawosci ubralam jedna no i mi ledwo tylek zaslaniala- a maz do malych nie nalezy.Wiec odpada u mnie
, ale wycielam 2 dziurki na piersi i mam do karmienia hahahahaha
Pozytywnie oczywiście :-) A co do Ciebie i tetry, to jestem pewna, że wytrwasz do końca. Przecież te godziny nieludzkie, o których wstajesz, kto inny miałby się z wszystkim wyrobić, jak nie Ty?! :-)To powiem i mozesz sobie ocenic
skorcze zaczely sie o 8 rano.
do godziny 13 spacerowalam po oddziale, ale coraz gorzej mi to szlo.
Po 13 zawiezli mnie na porodowke no i tam sobie skakalam na pilce, krecilam hulahop (nie doslownie ale chodzi mi o te ruchy) i bawilam sie wszystkim co tam mieli (wszystkie gumy, tasmy i caly sprzet do cwiczen)
o 16 wzielam kompiel niestety nie nalezala do najprzyjemniejszych.
o 19 dostalam ZZO i bylam przykuta do lozka.
o 22:54 urodzilam syna na siedząco po seri 10-15 skurczow partych.
Wydaje sie ok i nawet aktywnie?
No widzisz a pomimo wszystko doznalam trwalego uszczerbku na zdrowiu - ja to odbieram jako swoja prywatna niepelnosprawnosc...![]()
Pandorka, może maleństwo zwolni tempo i jeszcze urodzisz w terminie, albo po :-)