Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To i ja się dołączę do fanek imienia AntekJakbym miała synka, to miał być Antek. Jeszcze zanim zaciążyłam to wiedziałam, że jak kiedyś będę miała synka, to będzie Antek. Jeszcze wszystko przede mną
Ale już dla córeczki nie chciałam Antosi.
Dziewczyny, polecam płytę Kołysanki-Utulanki, gdzie śpiewają Turnau i Magda Umer. Wczoraj z mężem słuchaliśmy sobie kołysanek przed snem i on wynalazł właśnie z tej płyty. Przy Kołysance dla Okruszka się poryczałam![]()
piczon to zdjecia lasek z NK, same sobie robia i wstawiaja w profile - moj ulubiony piczon to np Diwa z Wąsem:
Diwa Z Wąsem | Po Drugiej Stronie Piękna | Piczon.pl
i Smakowity Suchar:
Suchar | Po Drugiej Stronie Piękna | Piczon.pl
a Ekskluziff.pl to strona ze zdjeciami pochodzacymi z serwisow nieruchomosci, zdjecia mieszkan i domow wystawionych na sprzedaz. zdjecia maja zachecac do kupna, robia je i umieszczaja sami wlasciciele, autor strony zbiera i opisuje
moje ulubione kategorie to "Fotka z gospodarzem":
Ekskluziff - kategoria: fotka z gospodarzem
i np:
Ekskluziff - Kuchnio-łazienka
Ekskluziff - Rustykalnie
jakie ludzie maja pomysly, to sie w pale nie miesci![]()
Morgaine no ja dzis tez jestem jako jedna z 1wszych albo ostatnia bo sie wlasnie kladeSpalam caly dzien.
Jezu ale sie usmiala ogladajac Exclusiffa,normalnie pekalam ze smiechu az eMa obudzilam.Aenye dala popalic z ta strona.
Co sie dzieje z Mitaginka ,wiesz moze?