Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najlepsze że M siedzi od 4 przy laptku, ja dołączyłam o 5i tak każdy przy swoim kompie siedzi.... ehh to małżeństwo zaczyna dziwnie wyglądać
![]()

lenka, powodzenia na spotkaniu z teściowąJa przed wizytami mojej też sprzątam
Na szczęście nie odwiedza nas za często, czasem coś nam podrzuci, ale to tylko do przedpokoju wejdzie i tyle.
Czekam z niecierpliwością na jakieś wieści od Mitaginki. Oby to nie było nic poważnego.
asiunia, dobrze, że Cię wypuścili. Teraz musisz leżeć i odpoczywać. Trzymam kciuki, żeby Maduś się tak szybko na świat jeszcze nie wybierał
A ja od rana z bólem głowy. Sąsiedzi już mają akcję odkurzanie. Widocznie nabrudzili przez noc, bo wczoraj wieczorem odkurzaliZaczyna mnie to fascynować, aż mam ochotę do nich pójść i zapytać, czemu odkurzają kilka razy dziennie i czy im się chce
Do 14-15 mam dzień nudów. Mąż w pracy. Wróci, to mamy razem sprzątać. Posprzątałabym cokolwiek sama, ale zepsuła nam się szczotka i mąż wracając ma jakąś kupić.
Zaczynają mi dokuczać jakieś leciutkie bóle jak na okres. Staram się nie panikować, bo raz, że wczoraj na wizycie u giny było wszystko ok a dwa, obstawiam, że to od pleców, bo w nocy strasznie mnie boli gdzieś w krzyżu i biodrach. Te jakby na okres to tak zaćmi na chwilkę i puszcza. Potem za kilka godzin się pojawia albo i nie, na pewno nieregularnie.