Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hello z rana. Ale u nas zimo- -4 na termometrze był. Wczoraj byłam na zakupach i mam pierwszą ciążową rzecz(nie licząc 2 książek jakie doszły w poniedziałek). Jakie cieplutkie bo prawie po samą brodę. Umnie nie ma żadnych objawów. Aż dziwne a wizyta dopiero 25. Nie ma jakiegoś sposobu aby się dowiedzieć w domu , że wszystko ok? kiedyś coś wyczytałam, że stetoskopem można usłyszeć bicie serca- ale jakoś nieprawdopodobne mi się to wydaje a to co się słyszy to zapewne bicie serca matki a nie dzidziola.
A swoją drogą ciekawe co mój doktorek na to wszystko
Witajcie dziewczyny!
Ja właśnie pożegnałam swojego męża przed wylotem do Afganistanu i jestem w kompletnej rozsypce. Zapłakana z bezsilnością co będzie dalej. Zostałam sama na pół roku!! Wyć mi się chce i jeszcze o 11 mam wizytę u ginekologa.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Ja tylko na chwilkę zasiadłam do kompa bo mój laptop został totalnie zmasakrowany przez moje dziecko i poszedł do naprawy. Mnie dziś spotkała bardzo nieprzyjemna przygoda. Pojechałam odwieść małego do przedszkola bo M miał robotę na cito i zachciało mi się ogórków kiszonych. Weszłam do sklepu kupiłam jeszcze moment rozmawiam z koleżanką i czuje że coś jest nie tak. Więc się pożegnałam wracam do samochodu i tylko zdążyłam wsiąść jak zemdlałam.... Teraz leżę i czekam na powrót męża i będziemy jechać na USG na 15 45. Jedziemy z bąblem bo nie ma kto z nim zostać. Muszę zabrać dużą ilość mordoklejek co by mnie z nim z przychodni nie wyrzuciliA swoją drogą ciekawe co mój doktorek na to wszystko
Przepraszam że nie odpisuję ale fatalnie się czuję i muszę się położyć.
Odezwę się po powrocie.
dziewczyny maile z książkami doszły?
A ja wczoraj odebrałam wreszcie wynik testu Pappa, okazało się,że mimo wieku nie jest zły więc troszkę jestem spokojniejsza.I tak w okresie oczekiwania na wynik przemyslałam,że nie zaryzykuję amniopunkcji jeśli by wyszedł nie tak więc tym bardziej się cieszę,że nie mam dylematu.