reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
żadnej z Was nie ma :p
a ja wybrałam jednak "dwójkę"- koncert z Wrocławia, a tam studiowałam, więc miasto mi bliższe ;) choć nie powiem, skaczę trochę po kanałach to tu, to tam
a malutka szaleje- pewnie muzyka jej odpowiada :)

mitaginka-ja jestem!Oglądałam Polsat,ale przełączyłam się na 2 i tak co chwilkę skaczę po kanałach.A tańcze z Marysią i dzidziulkiem w brzuszku!Mamy balony i serpentyny i łańcuchy z bibuły!Full wypas:))Muzyczka w tle,czego chcieć więcej????
Miłego oglądania!

mamusiaDorusia to u Was widzę imprezka na maksa :) ja leżę, czytam ksiązkę i słucham tych koncertów albo siedzę i jem chipsy, a mój mąż prasuje (!), już dzisiaj posprzątał cały dom, zrobił pranie, ugotował obiad- taki kochany. A ja odpoczywam i odpoczywam.
Miłej zabawy!

Witajcie kwietnióweczki w Nowym Roku:-D
U nas dziś piękna pogoda, z tym że tylko przez okno bo wieje niemiłosiernie- dobrze że nie trzeba z domu wychodzić:tak:
Jak tam Sylwester? U nas udany- jestem z siebie dumna wytrzymałam do 2.30;-)i nawet wcześnie wstałam i samopoczucie dobre:-) oby to była zapowiedź dobrego roku:-)

morgaine- witaj:)

reklama
Kwietniowki - Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku ! Szczęśliwego rozwiązania w Kwietniu, zdrowych maluszków !!!

Ja cały czas na Mazurach. Odpoczywam.

Buziaczki.

Do góry