reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
asiunia - bedziesz cos wiecej wiedziala,to prosze napisz...az mi ciarki przeszly:no:

laurka - makaron+mielone+groszek+marchewka+cukinia+smietana+ser + 28545a43a793c150.jpegwszystko zapiec i gotowe:o)

nati - misio juz przebrany??? wytrwalosci na wywiadowce,ja mam to juz za soba:-)

dziewczyny,tak mnie podpuscilyscie tymi waszymi zakupami,ze tez ide troche zaszalec...trzeba skorzystac z przecen:tak:

trzymajcie sie do cieplo...do wieczorka...

ja też chcę na zakupy!! jak na razie nie mogę chodzić nawet, bo krocze mnie boli!! ma-sa-kra!

odebralam dzisiaj dyplom z uczelni, półtora roku temu sie bronilam i do dzisiaj go nie odebralam!! niezle nie?:)

mitaginka, sorry ciasta nie miałam to nie przyjechałam.

koot, pandorka: next week mam zaplanowany przegląd wszystkich ciuchów, dla chłopca o sprzedania i dla mojej Nowej:) także powysyłam fotki.
muszę zrobić wyprawkę, dziewczyny wy macie juz wszystko a ja nawet nie iwem co powinnam miec:D

kurde ja tez che do tesco, h&m, Auchan....a nie moge:(

Starszaka boli ucho i ma gorączkę, młody nadal biegunka!! ja od godziny wypilam litr soku pomaranczowego i dalej mi sie chce@!!

Witam drogie mamy .

Ale śmigacie z tym pisaniem :-)
Za godzine mam wizyte u mojej ginki ,szyjka + wyniki badań.Jutro też mam mieć Usg malucha i szyjki opisowe i tak się zastanawiam czy pozwolić się dwa razy badać dopochwowo.Zresztą zobaczymy co ona powie.

Byłam o okulisty ,wszystko okey .Oczywiście miałam nieprzyjemna sytuacje w poczekalni przed wizytą ,pielegniarz wyrażnie powiedział wszem obecnym że mam wejść bez kolejki ale i tak zaczeły się nie miłe komentarze pod moim adresem-nie rozumiem takich ludzi i nawet nie chcę.

Zazdroszczę Wam zakupów,mój C twierdzi że jeszcze za wcześnie na takie poważne zakupy jak wózek ,wanienka itp.Oczywiście wszystko czeka na ostatnią chwilę.

Muszę zacząć się ogarniać .Pozdrawiam ,śle buziole

moragine- nie tylko Ty chcesz;-) ale jak się będę dobrze czuła to się wybiorę:-) a Ty się nie martw bo też Cię zakupy nie ominą:tak: oby jak najszybciej:tak: a póki co kurujcie się!
a pytałaś mnie wczoraj o szpital w bb, rodziłaś w bielsku?

lenka- powodzenia na wizycie:tak:

witam popołudniowo:-):-):-)
u mnie lepiej i faktycznie musiałam zmniejszyć dawke żelaza i jest oki,a no i poradziłyście mi dobrze z tym sokiem pomarańczowym:-D chyba lepiej się wchłania to żelazo.
mitaginka u mnie też dziś królowały pączki:)wczoraj zrobiłam sobie dietke:)ale dziś nadrobiłam
i dumna jestem z ćórci dziś bo definitywnie pożegnała się z pieluszką:-):-):-)chodzi teraz podekscytowana bo małż ma jej prezent kupić w nagrode i czeka na tatusia:)

nati - jak fajnie czyta sie twoje posty na temat wozka :) podejrzeam, ze tak samo bede sie cieszyc;p
asiunia - przeazajaca ta historia malego chlopca, az mi ciarki przeszły...

a ja dzis pochodzilam troszke po sklepach. ale krotko, deszcz padał... wiec zaszlam do biblioteki, wypozyczylam sobie ksiazki. poczytalam i usnelam.

reklama
Do góry