cocosova, trzymam kciuki. dzielnie dajesz rade. a ta dziewczyna zaufana jakas? kurcze, ja od razu mam okropne mysli, tzn. z gory przepraszam twoja nowa wspollokatorke.. ale moja przyjaciolka tez wziela raz wspollokatorke i nagle po kilku tygodniach jej zniknelo 1800zl - akurat przyniosla do domu. ech. mam nadzieje, ze nic takiego sie wam nie przytrafi, ale badz czujna na wszelki wypadek. brr, az mi glupio, ze o takich rzeczach pisze, sorx. bedzie dobrze na pewno.
asiunia, no mnie tez rozklada totalnie :-( kaszle tak, ze az mi sie chyba pluca na odwrot przewrocily juz. masakra, jak mnie wszystko piecze przy kazdym kaszlnieciu, az jecze z bolu ;-) i D mnie zaluje, a to juz COS
nie, no masakra, oczy mnie wku..rzaja, bo ciagle mi lzawia, kinol zapchany, GRRRRR!!! a najgorsze chyba, ze przy kazdym kichnieciu i kaszlnieciu popuszczam :-( czuje sie... DZIURAWO po prostu ;-) przeciekam kazda dziura, hehe
hatorska, dzieki :-)
maz wlasnie wybiera gry na xboxa ;-) zamowilam dance challenge, ale skusze sie na fitness chyba

bedzie jak znalazl na odzysk formy po porodzie :-)