reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
morgaine obecnie 59,1 kg :szok: nigdy w zyciu tyle nie wazyłam :wściekła/y:na 169 cm
a Ty?
a co tam, napiszę

ważyłam tyle już dwa razy:D:D w poprzednich dwóch ciążach ahhahaha
70kg, 164cm.
mialam ambitny plan 68 do porodu....nie wyszło:(
moja córa dostała dzisiaj prikaz, ma ze mnei wyciągnąć to wszystko jak się urodzi:D:D

Dziewuszki trzymajcie sie jeszcze troche !!! Anawoj dobrze, ze jedziesz wczesniej lepiej dmuchac na zimne ! Krakowianko - mocno tzrymam kciukasy za Ciebie i synusia !!!

Widze, ze robi sie coraz bardziej nerwowo, az i mnie stres ogarnia, na szczescie moje skurcze odpuscily, nawet odstawilam luteine i no - spe. Mmam brac doraznie. Infekcja tez juz prawie wyleczona.

Musimy dziewczyny uwazac na siebie i tzrymac sie jeszcze przez conajmniej miesiac !!!

acronka spokojnie... ja myślę, że zdążymy :) a jak nie, to najwyżej nasi panowie będą mieli szansę, aby się wykazać :)
Ja wolę, żeby mój się w czym innym wykazywał. Zwaliłby połowę roboty na moją teściową, a ja chcę by było po mojemu!!

Wiecie co,mam nadzieję, że to hormony,bo ja chyba sama ze sobą nie wyrobię. Opieprzyłam teściową, teścia, mężowi znowu się dostało, a dzisiaj tak zasuwa, jak rzadko.... A ja zdycham. Dzisiaj mam kamień zamiast brzucha,ale Mała ruchliwa, więc to chyba ze stresu.

Anawoj - trzmam kciuki! Lepiej spanikować o raz za dużo niż za mało!
Krakowianeczko - dziewczyny dobrze piszą, to po badaniu. Stasieniek musi jeszcze w brzuszku posiedzieć.

a a propos wagi - nie dołujęcie mnie, błagam. Ja mam 170cm i 73kg!! A startowałam od 59:baffled:

acronka mnie też już nerwy puszczają!! mam dosyć tego!!
jeszcze mnie gardło do tego boli. ogromnie!! no i sobie beczę:( a co tam!
głodna jestem, idę zjeść coś normalnego bo pączki mi bokami wychodzą.
ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze prawie 2 mce!!

petitka też mam nadzieję że wrócę do 55kg albo chociaż 58!! chociaż teraz w tym momencie to zamknęłabym się w domu i nigdzie przez rok nie wychodziła. taki stan duszy mam;( czemu M nie ma w domu??!! wwrrrrr on zawsze pracuje jak wszyscy mają wolne, a jak inni pracują to on ma wolne:( aż to wszystko przewrotne jest!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry