reklama
a co tam, napiszęmorgaine obecnie 59,1 kgnigdy w zyciu tyle nie wazyłam
na 169 cm
a Ty?
ważyłam tyle już dwa razy
70kg, 164cm.
mialam ambitny plan 68 do porodu....nie wyszło
moja córa dostała dzisiaj prikaz, ma ze mnei wyciągnąć to wszystko jak się urodzi
Dziewuszki trzymajcie sie jeszcze troche !!! Anawoj dobrze, ze jedziesz wczesniej lepiej dmuchac na zimne ! Krakowianko - mocno tzrymam kciukasy za Ciebie i synusia !!!
Widze, ze robi sie coraz bardziej nerwowo, az i mnie stres ogarnia, na szczescie moje skurcze odpuscily, nawet odstawilam luteine i no - spe. Mmam brac doraznie. Infekcja tez juz prawie wyleczona.
Musimy dziewczyny uwazac na siebie i tzrymac sie jeszcze przez conajmniej miesiac !!!
Widze, ze robi sie coraz bardziej nerwowo, az i mnie stres ogarnia, na szczescie moje skurcze odpuscily, nawet odstawilam luteine i no - spe. Mmam brac doraznie. Infekcja tez juz prawie wyleczona.
Musimy dziewczyny uwazac na siebie i tzrymac sie jeszcze przez conajmniej miesiac !!!
Ja wolę, żeby mój się w czym innym wykazywał. Zwaliłby połowę roboty na moją teściową, a ja chcę by było po mojemu!!acronka spokojnie... ja myślę, że zdążymya jak nie, to najwyżej nasi panowie będą mieli szansę, aby się wykazać
![]()
Wiecie co,mam nadzieję, że to hormony,bo ja chyba sama ze sobą nie wyrobię. Opieprzyłam teściową, teścia, mężowi znowu się dostało, a dzisiaj tak zasuwa, jak rzadko.... A ja zdycham. Dzisiaj mam kamień zamiast brzucha,ale Mała ruchliwa, więc to chyba ze stresu.
Anawoj - trzmam kciuki! Lepiej spanikować o raz za dużo niż za mało!
Krakowianeczko - dziewczyny dobrze piszą, to po badaniu. Stasieniek musi jeszcze w brzuszku posiedzieć.
a a propos wagi - nie dołujęcie mnie, błagam. Ja mam 170cm i 73kg!! A startowałam od 59

acronka mnie też już nerwy puszczają!! mam dosyć tego!!
jeszcze mnie gardło do tego boli. ogromnie!! no i sobie beczę
a co tam!
głodna jestem, idę zjeść coś normalnego bo pączki mi bokami wychodzą.
ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze prawie 2 mce!!
petitka też mam nadzieję że wrócę do 55kg albo chociaż 58!! chociaż teraz w tym momencie to zamknęłabym się w domu i nigdzie przez rok nie wychodziła. taki stan duszy mam;( czemu M nie ma w domu??!! wwrrrrr on zawsze pracuje jak wszyscy mają wolne, a jak inni pracują to on ma wolne
aż to wszystko przewrotne jest!
jeszcze mnie gardło do tego boli. ogromnie!! no i sobie beczę
głodna jestem, idę zjeść coś normalnego bo pączki mi bokami wychodzą.
ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze prawie 2 mce!!
petitka też mam nadzieję że wrócę do 55kg albo chociaż 58!! chociaż teraz w tym momencie to zamknęłabym się w domu i nigdzie przez rok nie wychodziła. taki stan duszy mam;( czemu M nie ma w domu??!! wwrrrrr on zawsze pracuje jak wszyscy mają wolne, a jak inni pracują to on ma wolne
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: