reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Hej Babińcu.

Widzę, że tu znowu napięte nastroje. Laski qrcze trzymajcie się !!! I dotrwajcie jeszcze troszkę...

U mnie dziś takiii zamulony dzień. Cały dzień na kanapie przed tv lub kompem. Z nudów zaczełam juz pakować powoli torbę do szpitala. Bejbe śmiesznie się dziś wierci, brzuch mi faluje jak flaga na wietrze :)
Jutro rano mam badania z krwi i moczu. A potem rozmowe z polozna w sprawie tej prywatnej opieki.

Buuuziorki.

reklama
Cocosova powodzenia na rozmowie :) pogłaskaj też brzusio od nas :)
Eywa zmylił mnie Twój nowy avatarek, zastanawiałam się czy ktoś nowy do nas dołączył ;-)

Dziewczynki właśnie na Canal+ jest premiera Kołysanki :) polecam fajny filmik :)

nic wam nie umknie;) w każdym razie chciałam zrobić porządeczek,nowy suwaczek, literki,ale jak zrobiłam nowy to i literek nie chce dodać..może później się pogłowię;)
robię właśnie listę zakupów u "rodzyneczki" i w tygodniu z bratową w tygodniu razem będziemy zamawiały..niby nic dużego nie wybrałam, a już 250 zł,hehe no ale w sumie może i dużo, kosmetyki, wanienkę, higieniczne sprawy jak podkłady , pościel zwykłą zapasową , ręcznik, no i w sumie trochę jeszcze się nazbierało

mitaginka, dzięki :) obejrzę sobie z mężem pewnie jutro wieczorem :)

Witam nową kwietniówkę :)

Dziewczyny, znowu wklejam coś śmiesznego :p A może tragicznego. Od razu pomyślałam, co to będzie jak moja córa urośnie YouTube - Gazeta z Rossman-u

EDIT: ale się wkurzyłam! Próbuję dodzwonić się do męża, bo dzwonił do mnie jego kolega jakiś i prosił o kontakt. Dzwonię już kilka razy i od ponad półtorej godziny nie mogę się dodzwonić. Fajnie jakbym nagle dostała skurczy albo wody by mi odeszły :/ Powinien przy sobie telefon trzymać jak gdzieś wychodzi, w końcu wie, że ma żonę w zaawansowanej ciąży. Wrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Hej kochane! dzieki za wiadomosci.ja ide do szpitala we wtorek rano ale dzis bylo mnostwo zalatwien "dodatkowych" i nawet nie mialam czasu sie pakowac,zreszta odwlekam to jak moge.jeszcze nic nie wiem ile mnie tam zatrzymaja ,zobaczymy na miejscu ,porobia badania ,podadza sterydy ,podkuruja i zobaczymy.licze po cichu ze jeszcze mnie puszcza do domciu przed rozwiazaniem,chcialabym...
staram sie luzowac ,zaraz wlaczam fox i "desperatki" dla rozluznienia.o jeju jeju...
licze na smsy ze wsparciem w tym tygodniu:) ja tak sie boje szpitali ,to wrecz moja fobia ,brrr

reklama
Cucumber z tymi facetami to czasem tak bywa... ech
Nela wszystko będzie ok :)
Uciekam laseczki do spania do jutra, papatki

Do góry