Morgaine, wiesz co, ja Ciebie normalnie uwielbiam, mam dobry humor od rana codziennie, jak Cie tylko poczytam

fajna baba, normalnie musze sie kiedys z toba na zywo spotkac, haha

tylko czemu ty na koncu swiata mieszkasz, no!? moze wakacje zaplanuj na wybrzezu?
hatorska, ja zagladam zawsze przy goleniu (musze z lusterkiem, no i zapuszczam zurawia) - normanie eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie wiem, czemu malz ma na mnie chec jeszcze, moze on nie zaglada, tylko z zamknietymi oczami dziala?
ale fajna muza leci na vh1 od jakiegos czasu, normalnie moje klimaty :-) daft punk, sanchez, groove armada.. ale fajnie :-) najlepsza muza na taki brzydki dzien, brzydka pogoda strasznie u nas, leje i leje... a ja mam ochote poskakac, potanczyc :-) fajnie!
pandorka ja nie widząc perspektyw na poprawę nastroju mimo starań męża, idę spać po prostu, może jutro będzie lepiej?lepiej,żeby nie wyciągnął ze mnie skąd ten smutek, bo będzie miał ubaw a ja spalę się ze wstydu,heh, dobranoc wszystkim!!
BLAGAAAAAAAAAAAM, powiedz, ja powiedzialam o lowieniu pojemnika w publicznym kiblu!!! no juz, mow!!!
nie, no chcialam zacytowac
morgaine, ale to bym musiala cala strone sobie zarezerwowac

hehe.
po pierwsze - juz ustalone, kogo rodzimy, tak? ty core jak z reklamy calzedonii, mala baletnice, a ja synka, tak? i nie zmieniac mi tu nic juz, tak?

sisiola chce kolejnego i juz! wczoraj wolalam do moich trzech facetow - chlopcy, obiad! i tak ekonomicznie, jednym slowem, niech juz tak zostanie, oka?
po drugie: ja juz zrobilam rodzicom kawal

musialam zadzwonic do nich o niebotycznej godzinie, 7 rano, bo potrzebowalam nr ich dowodu pilnie ;-) i nastraszylam, ze musza dzieci odebrac z pkola dzis, bo ja na porodowke jade

wszyscy spanikowali! al sie usmialam!
i wlasnie u mnie wszyscy panikuja, az mnie wnerwia, ja cos zasycze, zegne sie nagle, bo cos tam mnie zaboli w brzuchu, zwykle jakies pobolewania, a wszyscy w panike wpadaja, ja sie czuje jak kretyn, no grrrrrrrrrrrrr.
a ja mam zamiar urodzic 1/04 i bede na potwierdzenie mmsy wysylac

siebie z dzieckiem, bo jak samo dziecko to mi nie uwierza, powiedza, ze sciagnelam z neta
lilou, ja tez blagalam, nie po dziurach, a tu zonk, mieszkam przy najbardziej dziurawej ulicy wszechczasow!