reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mam kapsułki z olejkiem i łykam... chociaż dziewczyny coś pisały, że to się powinno aplikować dopochwowo... ?
Eee... z tego, co ja wiem, to to się łyka. ;) Tak po 6-8 kapsułek na dobę. Za to możesz sobie też kupić olejek ze słodkich migdałów i nim masować krocze - takie masaże nie tylko uelastyczniają krocze, ale także wpływają na przyśpieszenie porodu - i dlatego mi tego robić nie wolno. Jak taki masaż wykonywać - z łatwością znajdziesz w necie. :)

Beata
, kciuki!

A ja mówię już dobranoc, spokojnej nocy. :)

Witajcie dziewczyny :)
Ja dziś w sumie pierwszy raz tak na dłużej, nadrobiłam tylko kilka stron. Dziś miałam pakowanie i jestem padnięta.

Co do CC to ja chyba się boję takich zabiegów i w sumie po naturalnym porodzie szybko doszłam do siebie. Ciężko było rodzić bez nacięcia duże dziecko i błagałam wtedy o CC, ale lekarze wytrwale czekali i udało się bez CC.

bachucha mi tez sie wyjatkowo napina dzisiaj i do tego co jakis czas jak na @
krakowianko no widzisz :) Stas po prostu bedzie troszke drobniejszy, ale wszystko bedzie ok ;)
klaudencja ale termin, który Ci przepowiadam, to i tak przed terminem, wiec co sie awanturujesz? :p

tez moze zobacze ten Cud narodzin, skoro juz go tu wrzuciłam :))) tylko czy on raczej pokrzepia, czy raczej zniecheca?

położna środowiskowa jeszcze do nas nie dotarła, za to bylismy wczoraj w Wyszkowie na wizycie u pediatry. tam jest taki "przepis", że po 7 dniach od wyjścia do domu trzeba/można się im pokazać do kontroli. za dwa tygodnie mam znowu dać znać co z wagą i jak będzie trzeba, to pojedziemy na badania. standardowo zapraszają jeszcze w 7tyg życia. na pewno mają z tego kasę z nfz, ale z drugiej strony ja mam pewność, że ktoś interesuje się Michasiem, bo w naszym ośrodku zdrowia nie ma pediatry i muszę zapisać dziecko do lekarza rodzinnego. (eh, długa to historia)
uciekam spać, ciężka noc przed nami, dopiero rano dojadą moi rodzice do pomocy, a tymczasem jestem tylko z dziećmi
buziaki BBCiotki

reklama
Do góry