reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Cocosova gratulacje, może jeszcze zdążysz 1 kwietnia :-)

magdalen nie nastawiaj się, że bez pessara pójdzie Ci tak szybko ;)
ja nie mam go od miesiąca, rozwarcie, szyjka niemal zgładzona i inne cuda wianki ;)

Ja chętnie do terminu dochodzę, nawet sobie wymyśliłam, że chcę rodzić dzień przed czyli 21.04 w czwartek i to najlepiej w dzień niech się zacznie tak koło 10 bo wtedy już korków nie ma i moje dziecko będzie u babci;-)
I śmiać mi się chce, niech się puka w głowe kto chce ale ja poprzednie dziecko chciałam urodzić w nocy z soboty na niedzielę w terminie i tak dokładnie było:-D Psychika jest baaaaardzo ważna!
ALe jak jednak tym razem Michaś mnie zaskoczy i przez ten pessar i rozmiękczoną szyjkę urodzę wcześniej to też dobrze.

Gratulacje jakie wielkie dzieciaczki super że się tak rozkręciło zawsze to się coś dzieje szybka akcja i dzieciaczki już są , nie to co u mnie że takie nie zdecydowane nie wie czy wychodzić czy nie hehehe.

na razie mnie przeraża ilość tego czopu co ze mnie wychodzi normalnie szok

Akkm, mi w I ciąży wypadł cały naraz, podbarwiony na końcu krwią, pare godzin później urodziłam.

reklama
a ja stwierdziłam, że wezmę sprawę mojej zamkniętej szyjki we własne ręce... przecież nie dam sobie wywoływać!!

zwiększyłam dawkę olejku z wiesiołka.. sączę herbatę z liści... i.. wyciągnęłam piłkę :D i będę na niej skakać choćby cały dzień...

I super! Ja też piję i łykam oeparol, jeszcze seksik i napewno Ci się otworzy!

Jezuuu to jakies surrealistyczne. Ja 17 mam rodzić. Gdybym chociaż skurcze miała to bym czuła, że to już... Może faktycznie to było siku niekontrolowane ? Nie czaję. Ogolę się chyba. Najwyżej wrócę z z IP bo mi powiedzą, ze narobilam halasu jak głupia a to Siku było...

Cocosova, no to teraz za Ciebie kciuki trzymamy mocno. :)

Dopiero pierwszy kwietnia, a Wy tak szalejecie, Dziewczyny... :D I JESTEŚCIE NIE-DO-NADROBIENIA!!!!!!!! Próbowałam czytać od mojego wczorajszego wieczornego posta, podczytałam 10 stron i już wymiękłam. Ile Wy tych postów produkujecie, co? ;)

Joll - na następne mam nadzieję, że dotrę. :) Jakoś mi umknęło, że się w ogóle umawiacie. No i nie ukrywajmy, że nie miałabym wtedy za bardzo jak, bo staram się nie szaleć, tylko raczej w domu siedzę.

Ja miałam dziś męczącą noc - znów mdłości i bóle żołądka. A dziś mnie ten kark wykańcza i w ogóle całe plecy. o_O I brzuch mi się stawia, eh.

cocosova a wachałas? wiem, ze głupio to brzmi, ale mocz ma kwaskowaty zapach, a wody powinny w ogóle nie miec (lub jak sperma- twierdza niektórzy)

No to nie ma już możliwości żeby to było co innego :) odeszły Ci wody kochana, będziesz rodzić i jutro będziesz już mamą!! trzymaj się dzielnie i się nie daj tam!

reklama
Do góry