niespodzianka urodzinowa
Początkująca w BB
jestem w szoku ile juz napisalyscie, wiec mam pytanie przyjmiecie mnie do swego grona ? mam termin na 21 kwietnia to moja 2 dzidzia, pierwsze malenstwo ma teraz 11 miesiecy i 3 dniObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem w szoku ile juz napisalyscie, wiec mam pytanie przyjmiecie mnie do swego grona ? mam termin na 21 kwietnia to moja 2 dzidzia, pierwsze malenstwo ma teraz 11 miesiecy i 3 dni
Znów mi niedobrze
ale to chyba oznacza że z ciążą ok więc znosze dzielnie to koszmarne samopoczucie
Czieszę się że wizyta pomyślna!
Normalnie koszmar! Po czym i tka się okazało, że Julisi to szkodzi bardziej niż pomaga bo była ogromnym alergikiem. Dopiero jak rzuciłam to w cholera dziecko zaczęło spac w nocy i kolki jak ręką odjął.
I po co to wszystko? Nerwy, płacz i załamka?
Głupia byłam. Teraz mam wywalone- bedzie mleko to bedzie, a jak nie to w domu po szpitalu będzie czekała Bebilon1 HA:-) Mam to tak w poważaniu po tym co przeszłam, że bardziej mieć nie można
Pęcherzyk u mnie było widac w 5tyg. Doczytałąm póżniej że piszesz o jelitach- ja mam straszny problem ze wzdęciami w ciąży- biore popołudniami 2x ulgix max i jest nieźle. To się nie wchłania z przewodu pokarmowego więc jest bezpieczne fdla malucha, a bez tego chyba mi by brzuch wypuchł
U mnie niestety był spadek więc sprawa dla lekarzy była jasna.:-( To byłoby najlepsze wyjście dla CIebie bo te testy tylko chaos Ci wprowadzają. 

juz sie boje tej igły;(