reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
z tymi lekarzami to niestety tak jest, i tak wszędzie trzeba prywatnie bo albo nie ma miejsc albo jakieś konowały, temat rzeka:no:

Zonqa zdrówka dla synka

mój maluch cały czas kołowrotki robi, samemu przekręcania nie czuję ale raz skacze po pęcherzu a za chwile prawie po żebrach :-), łobuz jeden. Pogoda kiepska, miałam prasować ale przyszła sąsiadka na kawę i się zeszło. W końcu wieczory ciche bo chłopcy do przedszkola to przed 20 zasypiają, jaki spokój:cool2:.

trzymajcie się w zdrówku i nie przesadzajcie z remontami;-)

reklama
Cześć dziewczynki :) witamy się w nowym roku za to w koszmarną pogodę :/
U nas sylwester bez szaleństw, posiedzieliśmy ze znajomymi do 2 i śpiulkać :) córcia obudziła się na północ więc fajerwerki mnie ominęły bo wystraszona nie w swoim łóżeczku i musiałam poleżeć z nią zanim usnęła..
Phelania ja słyszałam że na pogrzeb można jechać ale żeby nie podchodzić do trumny, nie patrzeć ani tym bardziej nie dotykać nieboszczyka, sama byłam z córą z 4 m-cu na pogrzebie ale od trumny trzymałam się z daleka wiem że to bzdurny przesąd ale strzeżonego...
Zonqa, mamakruszynki dużo zdrówka dla dzieciaczków!
alex wspaniałych wrażeń podczas 3D i udanych zakupów :)
tiramissu ja też jeszcze się za wyprawkę nie zabrałam :zawstydzona/y: jak narazie wyprzedaję ciuszki po córci żeby zwolnić miejsce dla braciszka
Beti mój robal na każdym USG w innej pozycji :-D obraca się jak mu się podoba ma jeszcze miejsce to szaleje, mój doktorek mówił że do 36 tyg powinno się obrócić ale zdarzały mu się przypadki że przed samą cesarką dziecko się obracało:-D
Pchła wrzucaj przepis na wątek kulinarny, chętnie skorzystam!

I ja mówię dzień dobry:tak:
Dom ogarniam, obiad gotuję i co chwila się kładę bo brzuch twardnieje..na nic czasu- "kocham" taką przerywaną robote w domu :baffled:

Nie odpisze każdej, ale ogólnie...
W kwestii ruchów dzidziolka to różnie bywa, ja też mam czasme bardzo aktywne momenty a czasem całe godziny spokój kompletny. Jeśli coś Was niepokoi to zawsze można podjechać na IP i powiedzieć że ruchów nie czuje się od dawna i muszą sprawdzić- wolno nam nie wiedziec wszystkiego- nie mamy ktg w brzuchu;-)

Co do syndromu "Wicia Gniazda" to jest takie coś ewidentnie. Ja wytrzymuję własnei do poczatku III trymestru a potem po prostu muszę coś pokupować bo mnie roznosi. Gdyby nie zakaz pewnie bym już meble przesuwała:-D

W kwesii glukozy i cukru to ja w pierwszej ciązy też miałam podniesiony cukier do ziarenka powyzej normy i też wylądowałam na diabetologii z kontrolami glukometrem do konca ciąży- oni teraz wpadli w jakąś paranoje z tym cukrem:baffled: Na szczęście jakimś cudem w tej ciązy wyniki obciążenia prawidłowe- ufff...:sorry2:

Dobra, poleżałam- czas odkurzyć dom i wystawić na allegro fotelik x-car po Julisi, żeby się mój wymysł z maxi cosi zwrócił;-)
Miłego południa!

Ella, ja Cię zaraz strzelę po kabelku :wściekła/y: co Ty wyprawiasz? masz leżeć, pachnieć i ewentualnie buszować po allegro i necie...żadnego sprzątania

czytałam główny watek przez 30 min po czym mnie wyrzuciło z forum...

Witam w Nowym Roku! Widzę, że remonty i przemeblowania wszędzie. My na spokojnie tylko wstawimy łóżeczko do sypialni, bo mamy tylko 2 pokoje. Później przeniesiemy się do "salonu", albo mieszkanie zmienimy:-D

Przepraszam, że nie odpisuję osobiście ale nic nie pamiętam:sorry2: Po tym jak mnie wyrzuciło to poszłam do sklepu i teraz mam pustkę w głowie.

Cześć dziewczyny, ja tylko na sekundę...
miałam dziś wizytę, no i skierowali mnie do szpitala :( mam miękką szyjkę i rozwarcie... :( Lekarka powiedziała tylko, że nie jest dobrze, ehh....

uważajcie na siebie! ja do 18 muszę się zgłosić, więc korzystam ile mogę z czasu w domu. Pozdrawiam!

Witam piękne Panie:-)
co do remontów- to też gnębię T i będzie malował, choć tylko sypialnie, bo tam na razie będzie stało łóżeczko maluszka:tak:
( malowanie + jakaś tapetka na jedną ścianę)

co do ruchów - to chyba mój ułożony jest pionowo, bo kopniaki czuję ale po" dole" czyli w większości po pęcherzu:baffled:, też ma dni kiedy jest mniej ruchliwy

madan- trzymaj się, wszytskie tu za Was kciuki trzymamy

Ostatnia edycja:
reklama
beti - mi lekarzmówił, że do 36 tygodnia jeszcze może się przekręcić
Agnieszka - doskonaleCię rozumiem, ja to nawet do państwowej opieki się nie pcham, bo to nie na mojenerwy. ostatnio byłam w państwowym szpitalu w 2008 jak skręciłam nogę - pechowo11 listopada, więc moja prywatna przychodnia była zamknięta.
Tasia - ja odjakiegoś czasu mam generalnie problem z załadowaniem podstron babyboom i niewiem o co kaman, jedyne co u mnie działa to wejście na portal od nowa. A ikonekdo boldowania, wstawiania zdjęć to w ogóle nie mam:confused:
madan - ściskamy kciukiza ściśniętą szyjkę &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry