lenka21*
2+3 = MY
z tymi lekarzami to niestety tak jest, i tak wszędzie trzeba prywatnie bo albo nie ma miejsc albo jakieś konowały, temat rzeka
Zonqa zdrówka dla synka
mój maluch cały czas kołowrotki robi, samemu przekręcania nie czuję ale raz skacze po pęcherzu a za chwile prawie po żebrach :-), łobuz jeden. Pogoda kiepska, miałam prasować ale przyszła sąsiadka na kawę i się zeszło. W końcu wieczory ciche bo chłopcy do przedszkola to przed 20 zasypiają, jaki spokój
.
trzymajcie się w zdrówku i nie przesadzajcie z remontami;-)

Zonqa zdrówka dla synka
mój maluch cały czas kołowrotki robi, samemu przekręcania nie czuję ale raz skacze po pęcherzu a za chwile prawie po żebrach :-), łobuz jeden. Pogoda kiepska, miałam prasować ale przyszła sąsiadka na kawę i się zeszło. W końcu wieczory ciche bo chłopcy do przedszkola to przed 20 zasypiają, jaki spokój
.trzymajcie się w zdrówku i nie przesadzajcie z remontami;-)
jak narazie wyprzedaję ciuszki po córci żeby zwolnić miejsce dla braciszka
obraca się jak mu się podoba ma jeszcze miejsce to szaleje, mój doktorek mówił że do 36 tyg powinno się obrócić ale zdarzały mu się przypadki że przed samą cesarką dziecko się obracało

co Ty wyprawiasz? masz leżeć, pachnieć i ewentualnie buszować po allegro i necie...żadnego sprzątania