Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dodzwoniłam się, no i jadę. Ech, jak ja nie cierpię szpitali![]()
.
a mialam nadzieje ze nie bedzie roznicy
, juz nie sa pelne i boje sie o skore, juz jedrna nie jest... Co tu robic. Niedlugo znowu urosna po porodzie... co te cyce musza przechodzic 
. I tak od przyszlego roku mala musi pojsc do zerowki, teraz jeszcze z mamusia posiedzi a w kieszeni zostaja niemale pieniadze.
, jakos sie boje w ciazy. Moj maz od wczoraj na lekach przeciwbolowych, dentystka go wyslala do chirurga z zebem
i dzis w poludnie maja mu go usuwac. Az sie boje co to bedzie bo chyba pozniej dlugo dziaslo sie goi?
. Super.
, jednak mam nadzieje ze uda mi sie cos upolowac za polowe tej ceny do marca ;-).
Dziewczyny,czy Wam zgadza sie termin na suwaczka?Wg mojego gina jestem w 28 tyg,wg suwaczka w 27...
Już marze,żeby byc po 30 tyg. Tak sobie jakiś ubzduralam,ze wtedy to już nic mnie nie ruszy![]()
. Ja to rozumiem tak, ze gdy suwaczek pokazuje np 27 i kilka dni, to jest to ukonczone 27 tygodni i czwarty dzien 28tygodnia. Jesli sie myle to niech mnie ktos uswiadomi ale raczej sie nie myle 
z córą w pewnym momencie miałam ok 20 dni różnicy a i tak się urodziła 4 dni przed terminem z OM :-)
ja jak już miałam dosyć ciąży i chciałam urodzić to z męża nie schodziłam i nic to nie dało
skurcze się pojawiały piękne regularne do 4 min i rozchodziły się nad ranem