reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie i Ja..

U nas nocka bardzo ładna młody zasnał po 20 a wstał o 6 dałam mu smoka i dalej poszedł spac i tak przespał do 9 wiec jestem wypoczeta:)

Goraczki w nocy nie miał ale znów ok 11 38,4 to co Ibum ..pomarudził troche i o 12 polozylam go spac..mam nadzieje ze to zeby:/

Wlasnie ogladam Super Nianie na TVN STYLE łoooo matko dwóch braci-katastrofa:-D:-D....

reklama
Cześć dziewczyny,
życie bez słodkości to życie bez przyjemności. Nawet nie czuje kiedy rymuje:-).
A poza tym najbardziej brakuje mi owoców. Musiałam odstawić banany, pomarańcze, mandarynki a jestem ich taką fanką:-(
No nic żeby poprawić sobie humor kupiłam sobie na all piłkę do siedzenie.
Przez ostatni tydzień bardzo bolało mnie spojenie łonowe. Przewrócenie się z boku na bok było problemem. A teraz jakby mniej. Mam nadzieję że kręgosłup się poprawi bo ból budził mnie w nocy i bolał w każdej pozycji. Fajna ta piłka.
Pszczółka trzymam kciuki. Ja ostatnio miałam remont i bardzo starałam nie przemęczać, ale to wkurza kiedy jest nie posprzątane a ja sobie leżakuje.

Aktualnie leżakuje cały dzień bo dopadło mnie jakieś choróbsko. Wcześniej leczyłam się miodem, sokiem z czarnego bzu, sokiem z malin a teraz pozamiatane.
Kupiłam *spam*, ale cukier mi po im skacze.

Pozdrawiam i trzymajcie się zdrowo.

Cześć dziewczyny,
życie bez słodkości to życie bez przyjemności. Nawet nie czuje kiedy rymuje:-).
A poza tym najbardziej brakuje mi owoców. Musiałam odstawić banany, pomarańcze, mandarynki a jestem ich taką fanką:-(
No nic żeby poprawić sobie humor kupiłam sobie na all piłkę do siedzenie.
Przez ostatni tydzień bardzo bolało mnie spojenie łonowe. Przewrócenie się z boku na bok było problemem. A teraz jakby mniej. Mam nadzieję że kręgosłup się poprawi bo ból budził mnie w nocy i bolał w każdej pozycji. Fajna ta piłka.
Pszczółka trzymam kciuki. Ja ostatnio miałam remont i bardzo starałam nie przemęczać, ale to wkurza kiedy jest nie posprzątane a ja sobie leżakuje.

Aktualnie leżakuje cały dzień bo dopadło mnie jakieś choróbsko. Wcześniej leczyłam się miodem, sokiem z czarnego bzu, sokiem z malin a teraz pozamiatane.
Kupiłam *spam*, ale cukier mi po im skacze.

Pozdrawiam i trzymajcie się zdrowo.

Bo Pernalen jest słodki jak ch****a....wrrr moze kup sobie tej samej firmy Grip Care....to sa proszki

Phel- no patrzę i oczom nie wierzę w tv:szok: masakra jakaś:no:
olk86a- ja to mam depresje bez słodkości:-(. dziś się skusiłam na kostkę czekolady. jejku, jak mi błogo było przez moment:-p

Nadrabiałam Was na raty i połowę zapomniałam :crazy:
Pscółko, mam nadzieję, że wszystko ok, trzymam kciuki &&&&&

Co do nasienia męskiego, to niekoniecznie wywołuje skurcze, raczej powoduje zgładzanie szyjki, a co za tym idzie, to właśnie skurcze, nie u wszystkich na szczęście :cool::-D
Któraś pisała o aukcjach za 600 zł, to bardzo mało, ja licytowałam paczkę i poszła za 1000 :szok: a mnie się od razu włączył kalkulator ile miałabym nowych ciuchów z przecen :-D
Kwestia słodkości i mnie mocno dotyczy, zwłaszcza czekolada:szok: zjadam tabliczke na jedno posiedzenia, a doopa rośnie :szok:

Bishopka- doopa jak doopa, ale ja nie mogę przez tę nieszczęsną glukozę.:-(. nie moge cukrów i węglowodanów i tłuszczy.... ciężko tak:-(. czasem mam małe grzeszki:zawstydzona/y:, ale się staram:tak:

reklama
muro-szybko zleci zobaczysz ja tez sie meczylam tak w poprzedniej ciazy mozesz sobie kupic gorzka czekolade i jesc 2-3 kostki dziennie jak masz taka ochote ,ja nie lubilam ale jadlam to mi pomagalo ze slodyczami:) ale co sie nie zrobi dla malenstwa;PPP

Bishopka- ten tyłeczek to nie rosnie ot tak:) Kruszynka sie urodzi i zgubisz KG ja to juz zarzucam tyłkiem jak typowa murzynka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry