reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja sobie dzisiaja postanowiłam nie jeść słodyczy i doopa, chłopcy dostali czekoladę truskawkową i się z mamusią podzielili, na wagę wolę nie wchodzić, w ogóle źle mi ze sobą, twarz zrobiła mi się jak balon a gdzie tu do kwietnia:-(, nie wiem jak później zrzucę , u mnie wcale tak samo z siebie nie spada, trzeba wysiłku i wyrzeczeń

Pscółka jak tam

reklama
Hej, no trochę to trwało, ale jestem. info na właściwym wątku. Generalnie na szczęście to nie układ rozrodczy boli:-)
Teraz musze poleżakować:-D Dzięki za wszystkie kciukasy, niestety przez całą nieprzespaną noc różne głupie myśli mi przychodziły do głowy:laugh2:

Troszke powyżej normy mogą być wyniki cukru.
Phelania, ja to wyglądam jak kometa Halleya :-D i czuję się jak lokomotywa Tuwima :crazy: cięzka, ogromna i pot ze mnie spływa :-D
Muro, biedactwo, wyobrażam sobie jak musisz ciepieć widząc te wszystkie słodkości, ale może jakiś owoc można ??

robiłam dzisiaj z Gosia laurki dla Babci i Dziadka... i o ile jedną sama pokolorowała i przykleiła serducho z napisem, to drugiej już jej sie za bardzo nie chce kończyć. I zastanawiam się, czy odpuścić i zostawić jak jest czy coś tam sama dokolorować po dziecięcemu. To dla teściowej - ona mało sentymentalna, więc pewnie i tak nie doceni starań dziecka, czy moich:baffled:

P1120543.jpgP1120542.jpg

reklama
Asiak25 jak to zrobiłaś, że jutro masz wizytę u diabetologa?
Ja dostałam skierowanie na Kopernika Uniwersytecki. Od dwóch dni się nie mogę do ich dodzwonić, żeby termin ustalić. Jestem chora więc nie pofatyguje się tam osobiście!
Z owocków tylko jabłko, grejpfrut, ananas-tak mówiłam mi położna.
Ograniczyć białe pieczywo i nie jeść nabiału na śniadanie i takie tam różne pójdziesz jutro to się pewnie dowiesz.
Mało piszę bo już paluch mnie bolą od mierzenia sobie cukru 5xdziennie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry