tiramissu, nie ja decyduje o dostępie, muszę uzgadniać z resztą...napisałam Ci prawdę, miałam kłamać? super...zawsze wyznawałam zasadę mówienia prawdy, ale widzę, że trzeba niektóre osoby łechtać a szczerość wywalić do kosz
Nef, strasznie widzę boli Cię, że przeniosłyśmy się na FB, to chyba nie jest przestępstwo jeśli chce się pisać w gronie osób które pisać ze sobą, chce, umowy na wyłaczność nie podpisywałyśmy...
nie mam takiej mocy by robić coś sama, a tymbardziej bez admina, który dostęp do wz daje...jak narazie tiramissu jak pisałam Ci w prv wiadomości odezwu od admina nie mam
ja rozumiem, że wszystko to wina moderatorki dotki, bo to ja jestem moderatorem i mi przypada niestety to "zacne" miano dawania czy zabierania dostępu- podkreślam, nie sama o tym decyduje...a jeśli chodzi o Was kochane, to bardzo Was lubie oczywiście są tu osoby, które swoimi postami pozostawiają niesmak i stąd pewnie jest nas mniej, szkoda, że nadal nie jesteście w stanie napisać czegoś bezpośrednio do osoby której sprawa dotyczy i wyjaśnić...to jest przykre, że reakcja łańcuchowa daleko już poleciała...nakręcajcie się wspólnie- napewno będzie Wam z tym lepiej
tak czy inaczej ciepło Was pozdrawiam