reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ze swedzeniem to prawda czasem cos sie odezwą :happy: Uff ulzylo mi troszkę :)) no powiem wam ze tez teraz przychodzą nam rachunki za prąd :/ znaczy sie rodzicom :/ tu lampka włączona telewizor czasem komputer i ciągnie prąd :crazy: A niestety o przeprowadzce na swoje możemy tylko pomarzyć

Witam.
Termin porodu mam ustalony między 12 kwietnia( to wyliczenie z ostatniej miesiączki) a 23 kwietnia (to jest wynik USG):szok:
Lekka rozbieżność, ale cóż przynajmniej nie będę jak szalona czekała na jeden termin.:-)

iza- mnie tez już nie bolą, widac to normalne;-)
malbretka- stewia ok, ale faktycznie ja czuję posmak inny. mój T dzis nie wyczuł nic, a ja jak zwykle wybrzydzam ale trudno, tak jak mówisz, są rzeczy które trzeba posłodzic, wolałabym cukier ale muszę się stewią zadowolić:zawstydzona/y:
kaomka- witamy:-)

Ja jUz pewnie bede shizowac na poczatku marca:/ nie wiem takie mam jakieś przeczucie od samego poczatku ze urodze na poczatku kwietnia:baffled: w sumie to początek czy koniec dla mnie nie ma roznicy byle by mała zdrowa "wyszła":tak:

mi na początku lekarz powiedział że ledwie 8% dzieci rodzi się w terminie :-) więc ja się nie przywiązuje za bardzo do tej daty. ale to prawda - godzina W zbliża sie nieuchronnie - z jednej strony czuję ekscytację i radość, z drugiej trochę się boję... zobaczymy...

reklama
tiramissu, nie ja decyduje o dostępie, muszę uzgadniać z resztą...napisałam Ci prawdę, miałam kłamać? super...zawsze wyznawałam zasadę mówienia prawdy, ale widzę, że trzeba niektóre osoby łechtać a szczerość wywalić do kosz

Nef
, strasznie widzę boli Cię, że przeniosłyśmy się na FB, to chyba nie jest przestępstwo jeśli chce się pisać w gronie osób które pisać ze sobą, chce, umowy na wyłaczność nie podpisywałyśmy...

nie mam takiej mocy by robić coś sama, a tymbardziej bez admina, który dostęp do wz daje...jak narazie tiramissu jak pisałam Ci w prv wiadomości odezwu od admina nie mam

ja rozumiem, że wszystko to wina moderatorki dotki, bo to ja jestem moderatorem i mi przypada niestety to "zacne" miano dawania czy zabierania dostępu- podkreślam, nie sama o tym decyduje...a jeśli chodzi o Was kochane, to bardzo Was lubie oczywiście są tu osoby, które swoimi postami pozostawiają niesmak i stąd pewnie jest nas mniej, szkoda, że nadal nie jesteście w stanie napisać czegoś bezpośrednio do osoby której sprawa dotyczy i wyjaśnić...to jest przykre, że reakcja łańcuchowa daleko już poleciała...nakręcajcie się wspólnie- napewno będzie Wam z tym lepiej

tak czy inaczej ciepło Was pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry