reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wowowow, co tu się dzieje tego popołudnia, człowiek na chwilę odejdzie od monitora a tu tyle stron :szok:
trochę nadrobilam, i co do fb i wz się nie wypowiadam ;-) co kto lubi, chociaż uważam, że trochę przez to się przeludniło, ale nikt nikogo na siłę nie trzyma ;-)

co do terminu ja mam z OM 8 kwietnia, a z usg był 6 i 4 kwietnia, wiec w sumie nie jakis wielki rozrzut ;-) grunt to urodzić po 17 marca, a nóż wprowadza roczny macierzyński ;-)

co do "zajączka", ja też myślałam, że to jakaś pozycja :-D i tak myśle sobie "pewnie jakaś bezpieczna dla kobiet w zaawansowanej ciąży" :-D

Miłego wieczorku ;-)

HAhahahhahahha :-D:-D:-D:-D:-D dziewczyny nie moge, leże, czytawm Was i płacze ze śmiechu :-D:-D:-D
Bishopka synek na 102 :-) my tez kiedys mielismy podobną akcję, wtedy powiedzieliśmy małej że mama robi opa opa na tacie ( tak jak ona na gumowej krówce) . Powiedziała....acha....i poszła dalej spać :-)
Kruczka "szczeciny" tez dobre :-D:-D
ale Oliwka z czarnymi majteczkami wygrywa hahahah :-D:-D:-D

margot czy pozycja bezpieczna to się okaże na Wielkanoc. Jak się po tych "zajączkowych" prezentach wszystkie porozpadamy.

edit: doczytałam o Bishopkowych dredach:-D:-D:-D Jesli się zdecydujesz to ja ukrytą kamerę na wszystkich zgromadzonych poproszę. Ale wiesz co z pewnością odwiedzili by Cię wszyscy lekarze i położne. Byłby full serwis

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry