reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kruczka - współczuje. Ja czasami wyjeżdżam z małym do moich rodziców to jakoś mi mojego nie brakuje.. pewnie jakbym miała w domu siedzieć to bym zwariowała.

Nef - ja Antka rodziłam 22 grudnia i ostatni miesiąc chodziłam spuchnięta.. Co z tego, że była zima i grzejniki pozakręcane w domu.. Teraz pewnie też mnie to czeka.. :/. Jak na razie jeszcze nie zauważyłam spuchniętych nóg czy rąk

reklama
Felidae spróbuj pić miód, mnie kaszel trzyma już 4 tydzień, napady są rzadziej, ale lekarka mi mówiła, że taki kaszel to może trwać i trwać. Też brałam duomox, no ale przede wszystkim piję miód i jest duuużo lepiej :)

Kruczka mojego lubego prawie wcale nie ma, rzadko wraca zza granicy, teraz był miesiąc z nami więc było fajnie, no ale jeszcze trochę i ja się przeprowadzam do Niego. Nie chciałam rodzić po za Polską, po za tym jeszcze ciągnę studia...

A u mnie słoneczko jest! I nawet mrozu nie ma, szykuje się odwilż...

Witam ptaszek86.. zapraszam do pisania z nami :)

Wyjęłam małemu kolejkę lego duplo.. Siedzi od godziny i się bawi.. Normalnie dziecka nie ma :P

20130127_112201.jpg

Smile_
user-online.png
będę pisać w miarę wolnego czasu;) właśnie przeglądam laktatory na necie i się tak zastanawiam czy będzie mi to w ogóle potrzebne??? to moja pierwsza ciąża więc trochę błądzę w kompletowaniu wyprawki:confused:

jestem z okolic Rawicza (wielkopolska), prawdopodobnie będzie synek, to moja pierwsza ciąża, w związku małżeńskim jestem od 20 sierpnia 2011 roku. mały dzisiaj dał mi popalić w nocy, prawie nie spałam w nocy tak się wiercił:happy2:

reklama
to tak jak ja, też moje pierwsze dziecię i też nie ogarniam wszystkiego, ale się nauczymy ;-) tutaj na szczęście jest dużo mamusiek więc pomogą

u mnie też synek, tylko dla odmiany mnie od samego rana dzisiaj kopie, odkąd wstałam to on jeszcze nie spał, ciągle aktywny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry