reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Iza, ja też nie mam wózka, miałam jechać teraz, ale pojadę pod koniec lutego zamówic. poprane też nie mam, ciągle mi brakuje czasu :-D No i dla siebie nie mam nic, ani "pieluch", ani koszul, normalnie nic. Obym zdążyła to kupić :-D

a ja nie mam kompletnie nic i szczerze mówiąc to ja nie wiem, kiedy to wszystko nakupuję, nawet nie wiem od czego zacząć i gdzie to wszystko w ogóle kupować. Na Allegro? czy w sklepach normalnych? W normalnych ceny wyższe, a na Allegro dochodzi wysyłka, więc chyba na jedno wychodzi. Przeraża mnie to wszystko.

Moja pensja się wyjaśniła, jakaś babka z księgowości się pomyliła i nie policzyła mi tam czegoś. 1 lutego mają mi dosłać te zaległe 400zł.

a ja nie mam kompletnie nic i szczerze mówiąc to ja nie wiem, kiedy to wszystko nakupuję, nawet nie wiem od czego zacząć i gdzie to wszystko w ogóle kupować. Na Allegro? czy w sklepach normalnych? W normalnych ceny wyższe, a na Allegro dochodzi wysyłka, więc chyba na jedno wychodzi. Przeraża mnie to wszystko.

Moja pensja się wyjaśniła, jakaś babka z księgowości się pomyliła i nie policzyła mi tam czegoś. 1 lutego mają mi dosłać te zaległe 400zł.

Kruczka..spokojnie...na poczatek ubranka bo w czymś to maleństwo musi chodzić
potem łóżeczko posciel...na Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na Tablica.pl znajdziesz wszystko co potrzebujesz co prawda uzywane ale ja tam dużo rzeczy wystawiam i sama nabywam.
wózek fotelik do auta, wanienka no i oczywiscie pamperski i chusteczki nawilżajace, cos do kapieli polecam oilatum soft emulsje do kąpieli.
A potem to takie rarytaski co ci do głowy przyjda jesli bedziesz miałą ochote jakis leżaczek jakies grajace pierdołki :) itp :)

nie zamartwiaj sie tylko ciesz sie tym :) ale naprawde polecam tablica.pl

kupisz tam worki ubran, komplety itp itd...

ja też jestem meeega do tyłu z wyprawka ;-) jedyne co mam to ciuszki na poczatek czyli 56 i 62 ;-) i rogala do spania, a później do karmienia ;-) drobnice która jest potrzebna zamierzam kupic w lutym, a wózek początkiem marca, i powinno być ok, wtedy zrobie tez pranko i przygotuje pokoik ;-) to mój plan, mam nadzieje, że nie będzie trzeba go przyspieszać ;-)

reklama
Wczoraj postawiłam cała rodzine na nogi. Dzisiaj od rana telefony co mi jeszcze potrzebne...i o moje zdziwnienie kuzynka z która nie utrzymuje kontaktu zaoferowała sie podarowac wózek. łozeczko jesli odzyska swoje od kogos tam i ubranka ...jednak sa jeszcze normalni ludzie na tym swiecie i pomocni :)

A ja co? mam sterte ubrań po córce i nie umiem wziac sie w garsc zeby to sfotografowac i wystawic na tablice...cos musze wymyslić chyba zrobie z tego zestawy i dopiero zrobie zdjecia...

zabiera mi to sporo miejsca a tu trzeba robic miejsce na rzeczy dla synka tez..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry