reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tiramissu-ładna waga:-)...
pscólko- jeszcze mamy szanse ze dzieciaczki sa obkreca....ale im wieksze tym mu ciezej Alan juz w 23.tc byl obkrecony głowka kanał w rodny...:blink:dlatego sie martwie...no nic zobaczymy 11 lutego moze sie obkreci:cool2:nadzieja hehehe

reklama
Tiramissu - ja mam podane 3.980 g na ostatnim Usg Antka. Usg bylo robione dzien przed porodem. Antek urodzil sie z waga 3.300g. Teraz tak srednio patrze na wage Franka, bo faktycznie.. usg to usg, a nie waga ;). Cos tam wylicza wg. jakiegos wzoru i ma wahania do 400-500g w obie strony. A jak lekarz uzna, ze dziecko faktycznie duze to sam powinien zaproponowac cc.

Smile, kochany ten Twój Antek :happy2:
Pscólka, u mnie jest prawie 31 tc i Hana obrócona jest główką do dołu, ale pytałam wczoraj gina, czy może się jeszcze odwrócić, to powiedział, że tak :szok: nawet do 36 tc. Więc się nie zamartwiaj kochana:happy2:
madan, ja albo bym spytała, albo bym kupiła np. jakąś zabawkę, typu moja pierwsza lalka.
tiramisu, to faktycznie wielkolud :szok: a ja się bałam, że moja jest zbyt dużą na 31 tc :happy2:
Ja po zakupach :confused: kupiłam koszule,a zapomniałam o kapciach i klapkach :confused: niby klapki mam, ale są to japonki i pamiętam, że nie było mi w nich wygodnie. Także następne wyjście będzie tylko po klapki, bo nie jestem w stanie zapamiętać wielu rzeczy na raz :-D Skupiłam się na pączkach i kupiłam ich 8 :zawstydzona/y: z czego zjadłam 4 :zawstydzona/y: i jak moje dziecię nie ma być tłuste ? no jak ? :-D

Ja wczoraj wstepnie sie pakowałam do szpitala no dużo brakuje ale juz zaczełam psikus taki ze niemam torby do szpitala :) chyba bede musiała poszperac gdzies w necie :P

Mąż jak zobaczył co robie to powiedział" ty sie nie wygłupiaj i nie stresuj ludzi , jeszcze tyle trzeba zrobic"

hahahha ja mu mowie niech ta torba se stoi i te 3 miesiace ale niech bedzie przygotowana hahaha sie borok wystraszył :)

Cześć :)
Phelania no to błąd, skoro byłaś taka dzielna to trzeba było się upomnieć o naklejkę bo o lizaku już nie wspomnę... ;)
pscółka mój doktorek też twierdzi że do 36 tyg dzidzia ma czas żeby się ułożyć, mój był główką w dół a niedawno przewalił się główką do góry co wyraźnie widziałam i czułam a po 2 dniach wrócił znów do dołu :tak:
Smile moja na ostatnim USG ok 1,5tyg przed porodem miała 3300g a urodziła się 3330g :-)
tiramissu ja sprawdzałam dzisiaj w karcie ciąży z córą i w 30t4d miała 1720g :szok: i też się bałam bo mąż ważył 4,5kg przy porodzie ale córcia urodziła się sporo przed 4 kg także głowa do góry może i Twoje później przystopuje :tak:
madan u nas najlepiej sprawdzają się na prezent pieluchy
Bishopka widzę że ostro trenujesz przed tłustym czwartkiem ;-)nie martw się ja też dbam o linię - żeby była gruba i wyraźna :-p
wiosna2013 wiosna, wiosna ach to Ty... :-D

Hej dziewczyny ;-)
pscółka Mam do Ciebie pytanie...pisałaś wcześniej o położnej na Żelaznej. Wybrałaś już którąś, orientowałaś się czy są dostępne w interesującym Cię terminie? ;-)

reklama
a tak z innej beczki musiałam sobie zmienić suwaczek, bo się właśnie zorientowałam, że mam różowy wózeczek :-D chyba byłam na początku nastawiona na dziewczynkę :tak: ale jajka widać na każdym USG, więc czas na zmianę pojazdu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry