Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Jutro ide do pracy a potem znow weekend..uff jak fajnie :-)
[FONT=&] Z nudów upichciłam za to Lazagne na obiad, to M zadowolony, że mogliby mnie częściej odcinać[/FONT];-)[FONT=&]
[FONT=&]
no i stało się- dopadła mnie klątwa rodzinna i będę mieć gigantyczne dziecko! Waży 1640. Lekarz jak go zobaczył to powiedział, że wygląda na 31 tydzień i jak nic dobije do 4 kg
. Moja mama jak to usłyszała to od razu: ZAŁATWIAJ SOBIE CESARKĘ!!!! Wie co mówi, bo ja ważyłam 4200
![]()
Co do tego liczenia ruchów to podpytałam i powiedział, żebym sobie po prostu sprawdzała, czy jest regularność, czyli czy np codziennie wieczorem się rusza i po obiedzie. Bo to ile jest ruchów to jest czasami tak, że niektórym rusza się cały dzien po razie na godzinie a innej osobie znowu nabębni dziesiątkę w 5 min i jego zdaniem bardziej miarodajna jest regularność od ilości.
Pewnie ciuszków na 56 w ogóle nie założyłaś? 
...
jeszcze moje dziecie ma chyba skok rozwojowy jak cos mu sie nie podoba lub nie pozwoli na cos to sie kladzie na podłodze wali nogami i glowa i ryk taki ze az wstydze sie znim pozniej wyjsc na dwór
nie wiem czy to normalne wrrrrr on ma dopiero 13 miesiecy
. Chyba stanie na takiej walizce na kółkach + mniejszej z kompletu. Jedna do porodu, a druga - większa - na oddział.
Zobaczymy co wyczuje lekarz 9 lutego, bo ja już zgłupiałam
.