Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i stało się- dopadła mnie klątwa rodzinna i będę mieć gigantyczne dziecko! Waży 1640. Lekarz jak go zobaczył to powiedział, że wygląda na 31 tydzień i jak nic dobije do 4 kg
. Moja mama jak to usłyszała to od razu: ZAŁATWIAJ SOBIE CESARKĘ!!!! Wie co mówi, bo ja ważyłam 4200
![]()
a ja na wsi mieszkam ...
ale masz a ja w bladej dopppie wrrrrr tez czekam na kase z Zusu i zobaczymy
..
. Matka się do dzisiaj ze mnie śmieje. A jak tak patrze na cene jaj od wiejskiej kury to mnie ściska. Ja mam jaja od kur, które mama ma... za darmo. Jak kupuje w sklepie to nie patrzę na to jak hodowane.Phelania - powiem Ci, że i tu z kurami dramat. Dalsza sąsiadka ma ich 40 i biorę od niej 50 jaj tygodniowo - pół na pół z siostrą. W bliskim sąsiedztwie nikt już nic nie "chowa". A jaja swojskie - rewelacja. Właśnie dziś zrobię sobie pastę jajeczną :-)
to my mamy swoje kury, swoje jajka , swoje mleko, a nie dziwne że mało osób hoduje, bo to wszystko kosztuje, wbrew pozorom kura powietrzem nie żyję a zboze kosztuje i to nie mało a ludzie chcieliby prawie jak za darmo i narzekają. Tylko ze my jaja mamy tylko dla siebie, ewentualnie jak jest za duzo to sprzedaje ciotce albo daję rodzicom. Zresztą mieliśmy kryzys, bo jak ponad rok temu miałam robione żylaki to teść za mnie chodził dawać kurom i tak zostało, ale zaczął przesadzać z ilością, jakby to jakieś prosiaki były, więc ma wyznaczony limit, póki co się trzyma bo jak nie to sama będę chdzić i ma sie nie
wtrącać.