Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
a szef w śmiech i pyta, a co myślałaś, że dostaniesz na tacce i oskubanego jak z marketu? ano, jakoś nie przyszło mi to do głowy

Wszystko zależy od skóry. Jak ktoś ma tendencje to raczej się nie uchroni mimo stosowania wszystkiego co możliwe.

, a co na jutro jak ktoś wpadnie, jeszcze dzisiaj jedziemy do kościoła i mam nadzieję że po nikt nie zawita.
a my dostajemy wiejskie jajka od wujka M, zwykle mniejsze niż sklepowe, bladsze żółtka, różnej wielkości, ale jak to mój M mówi, to jaja od kury co niebo widziała.

. Jak na razie wydaje mi się, że mam po jednym rozstępie na piersiach, aczkolwiek nie jestem pewna, bo to wygląda jak taka cienka żyłka tuż pod skórą. Z tego co słyszałam od fizjoterapeutki to jakość kremu nie ma znaczenia, znaczenie ma masowanie, bo to pobudza skórę. Więc to co może zadziałać to naprzemienny ciepły/zimny prysznic, peeling i masaż nawet Ziajką. Tą naciągniętą skórę na brzuchu po porodzie to też widziałam w jakimś programie typu "metamorfozy", że kobitka leczyła u masażystki, kazali jej tego spróbować zanim zdecyduje się na operację plastyczną i pomogło. Tak więc ja już wiem o co poproszę męża po porodzie - pakiecik zabiegów masażu

)
) Wzielam go "pod wlos" i skonczylo sie na tym, ze pojechal za pasazera w razie czego gdyby sie mi cos dzialo. Ale pierwszy raz jechalam autem czujac sie jak na karuzeli (cala droge krecilo mi sie w glowie). Nie bylo tak zle. Potem po badaniach zostawilam go w aucie i siedzial dwie godz w aucie a ja buszowalam po sklepach rozgladajac sie za ciuszkami na siebie i dzidziusia. Porownywalam ceny w sklepach i na allegro i powiem wam ze w sklepach mala czapeczka w granicach cenowych 9-17 zl a na allegro ta sama 3-5 zl. Chyba bede zamawiac na allegro. W koncu po 30 telefonach od M zebym sie pospieszyla (bo mu sie pic chce i musi za potrzeba
) poszlam do sklepu z bielizna i kupilam juz sobie bielizne wyszczuplajaca po porodzie zeby brzuszek ladnie sie skurczyl. Jak tylko przyjechalismy ja do tej pory lezalam i nie dalam rady wstac (cisnienie znow na pograniczu:-().