Smile_
Antek, Franek i Staś
Phel - a nie chcecie małego przenieść na zwykłe łóżko albo materac? U nas Antek miał gdzieś od stycznia materac w swoim pokoju, a łóżeczko poszło w odstawkę. Teraz jak w nocy przyjdzie to zaprowadzamy go z powrotem do pokoju i już nie stęka. Wie, że może przyjść do sypialni z nami pospać jak już się jasno zrobi
.
Łóżeczko poskładaliśmy we wrześniu dopiero, ale tylko dlatego żeby miał czas aby o nim zapomnieć.
Nic mi się dzisiaj nie chce. Zrobiłam obiad i padam ^^. Najchętniej to bym się położyła spać... a wstałam o 8 jak Antek nas obudził.
W czwartek mam wizytę u gina, a później jadę do rodziców. Ciocia z Berlina przyjedzie. Mały się ucieszy, bo ją uwielbia. Siostry mają ferie to się trochę Antkiem zajmą.. ja odpocznę.
Łóżeczko poskładaliśmy we wrześniu dopiero, ale tylko dlatego żeby miał czas aby o nim zapomnieć.
Nic mi się dzisiaj nie chce. Zrobiłam obiad i padam ^^. Najchętniej to bym się położyła spać... a wstałam o 8 jak Antek nas obudził.
W czwartek mam wizytę u gina, a później jadę do rodziców. Ciocia z Berlina przyjedzie. Mały się ucieszy, bo ją uwielbia. Siostry mają ferie to się trochę Antkiem zajmą.. ja odpocznę.
..
Dzieki bogu nie widac tak tego odrostu ale ja widze
....
Tez miałam duże odrosty i przy blondxie to nie za fajnie wyglądało
No ja już po zakupach i obiedzie to teraz mogę sie polenic i poobjadac słodkim ;-) Mama faworki zrobiła :-)
i juz wiem chyba co to jest. chyba to chałwa
:-(.