reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dobry :-)

ech.. na wsi spędzałam każde dziecięce wakacje :happy2: lubiłam bardzo...
goście wiec czasu mało na net... ale dziś troszkę nadgoniłam

co do rozstępow też słyszałam że krem/ balsam to tylko połowa sukcesu bo jak ma się predyspozycje to na nic się zdają... u mnie póki co czysto :happy2:
wilczy apetyt w ciąży to u mnie póki co mit, a i tak nie zmienia to faktu że lada moment stuknie mi setka w pasie i czuję się strasznie niezgrabna... co chwilę coś strącam brzuchem, jest mi niewygodnie i ciężko...
ale wciąż powtarzam że jeszcze tylko dwa miesiące... odiczenie zaczęłam: teraz 9 do końca :) ale tygodni nie miesięcy :-D

i mnie dziś leniwie... obiad szybki, spacer, sernik... i już bym poszła spać...
dobrego wieczoru :-)

reklama
Iza- tylko niech marzec nastanie i bedzie panika:-Dpamietajmy ze luty ma tylko 28 dni:PPP wiec szybko zleci...

Ide sobie robic ziemniaczki z masełkiem i jajkasadzone z kefirkiem:cool2:

Phelania mam dokładnie to samo... radość i ekscytacja mieszają się z lękiem... jak sobie poradzę, jaka będzie ta nasza Marysia... sam poród... generalnie nastawiam się na najgorsze - potem może będzie miła niespodzianka... a jeśli nie to przynajmniej nie będę rozczarowana...

Alleluja, znalazłam stanik do karmienia:D w triumphie dzisiaj byłam i mieli nawet rozmiar na mnie 90E :-) 54zł więc nienajgorzej. teraz jestem szczęśliwa :-)

AgnieszkaJ - ja też przed porodem planuję fryzjera, po porodzie nie będzie czasu, a nie chcę chodzić jak oszołom:-D

Smile - to niezłą Twój luby musi miec przemianę materii:-D Mój już musi się pilnować:tak:

Kruczka - gratulacje;-) i nawet w budżecie, który planowałaś:-)

reklama
He he:D zgadza sie:-) luty szybko zleci:) teraz wszystkie będziemy sie farbowac żeby nasze pociechy sie nie przestraszyly:-D:-p Hehe.. Kruczka fajnie ze znalazłas stanik:) ja tez powoli muszę zakupywac potrzebne rzeczy:sorry2: idę robić kanapevzki z sałata ,serem,pomidorkiem i rzodkiewka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry