reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie :)

Oliwka - trzymam mocno &&&

U nas dalej zima.
Obiadek dochodzi. Dziś rosół z makaronem (tradycyjnie w niedzielę) i ryż, karkówka w sosie i sałatka grecka :)

Pieniążki z zusu przyszły więc muszę się obkupić na allegro. Jakiego sprzedawcę polecacie?

reklama
Muro to chyba typowo ciążowo przypadłość, tyle że chyba najczęsciej w pierwszych tyg ciąży no ale pod koniec też moze być;-)

Kupiłam wczoraj drugą kołdrę i w końcu było mi ciepło w nocy, bo mieliśmy jedną i nie starczała nam z M, jak nie miałąm brzucha to było ok, ale teraz ten mój brzuchol plus poduszki i spałam odkryta.

Wszystkie pewnie wypoczywają, pozdrawiam

co do zakupow to ja mam juz prawie wszystko a kupowalam glownie na allegro

posciele :
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i cala reszte pierdół u tej dwójki, i jestem baaardzo zadowolona
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

muro - to moze byc od witamin.

co do pozycji do spania, to nie powinno sie spac na wznak i na brzuchu, najlepiej na lewym boku ale i na prawym tez z tym ze na prawym mozna uciskac na żyłe główną, ale to faktycznie jak by brzuchole wielkie byly :)

wiosna2013; dziekuje Ci strasznie za tego linka:-):-):-)! Wlasnie zlozylam u nich w sklepie internetowym zamowienie. Niektore ceny faktycznie super z serii-nigdzie taniej nie znajdziesz no i ta darmowa wysylka do tego...

majqa1; ja duza czesc wyprawki kupuje w sklep--myszka. Maja odbior w Krakowie ;-)

Ostatnia edycja:
wiosna2013; dziekuje Ci strasznie za tego linka:-):-):-)! Wlasnie zlozylam u nich w sklepie internetowym zamowienie. Niektore ceny faktycznie super z serii-nigdzie taniej nie znajdziesz no i ta darmowa wysylka do tego...

Dokladnie to samo :) zaczelam od kocyka a zrobilasie cala lista i prawie 150 zł wyszlo :)
Dzeki za linka :)

a ten sklep no hyba nalezy do sieci bella bo maja na prawde niskie ceny i wiekszosc ich produktów :)

reklama
Sklepik który wyżej poleciłam jest tani:) a w sprawie pieluch tetrowych polecam sprzedawcę stanislaw167 - u niego dostawa od 250 gratis, ale załapałam się, bo kupowałam pieluchy, podkłady hartmana, fridę, majtki poorowdowe Hartmana, gaziki, inne dorbiazgi - i główny koszt proszek Lovela 5kg do koloru i 5 kg do białego. Pieluchy (porównując ten sam rozmiar) ma w atrakcyjnych cenach. Ma też fajne podwójnie tkane.
Udanych zakupów
Eh.... mi zostało już tylko kupić szlafrok, butelkę i smoczek. No i myślę o laktatorze medeli....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry