Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

M ma wolne i robimy remont na górze (łączymy 3 pokoje w jedno -mama z tatą robią sobie sypialnie z garderobą) a my dzięki temu będziemy mieli wreszcie więcej prywatności
(mieszkamy w drewnianym domku parterowym z użytkowym poddaszem), więc młyn w domu jak niewiem co ufff... córcia ma jutro bal przebierańców i przebieram ją za panią wiosnę - choć ona nazywa siebie księżniczka wiosna :-), odebrałam dziś wyniki glukozy i na styk się zmieściłam w normie
idę już spać bo juz oczy mi się zamykają a jutro mam długi dzień w pracy.
. Wygrzebałam je na strychu i stoi tam kolo drzwi w częściach razem z przewijakiem. Za pranie wezmę się jakoś pod koniec miesiąca. Nie cierpię prasowania, więc odkładam to na jak najpóźniej a proszek jaki wybrałyscie ja poprałam w płynie dzidzius i teraz rozmyslam czy oby dobrze zrobiłąm maiałm kupic lowelle na bawełniane a w dzidziusiu poprac kominezon i swetry a popwrałam wszystko![]()
dziewczyny chyba przeziebiłam pęcherzco lepsze jakieś tabletki brać typu urosept czy domowe sposoby, jak tak to jakie?
ja chowam, przynajmniej mi nie zakurza siezaraz ide wieszać pierwsze wyprane w płynie ciuszki...czy płyn ok to sie okaże dopiero jak malucha będziemy ubierać...pisałyście, że ciuszki w poszewkę pochować ????
Dziękuję za trzymanie kciuków, ale chyba nie pomogły...
ZNowu coś jest nie tak, teraz w okolicy krzyża jest jakiś "pęcherz" lekarz sam nie wie co to jest... no i dostałam skierowanie do Poznania, do jakiegoś profesora, jutro będę znała termin, ale im szybciej tym lepiej
Dziewczyny, przysięgam, to moje pierwsze i ostatnie dziecko... ja nerwowo nie wyrabiam, każde USG wykrywa mi "coś". Już mam dość(
(
Czy wy już macie łóżeczka naszykowane? Mam ochotę poskładać nasze.
U mnie z humorem troszke lepiej,natomiast mysle cos dzis wykombinuja z tym Medicoverem
tak sie opuscic 3 lata temu jakos dbali o pacjenta ale teraz wszystko maja głeboko w du***...
...
Kołyske dopiero zamowie w polowie marca ,nie kupuje do nie zadnej poscieli ,wysciulam tylko pezscieradlem i klinem a do przykrycia kocyk tyle
pozniej lecielismy na Pampkach , a od 4 miesiecy koles sciaga dla mnie chusteczki z niemiec ten od którego kupuje chemie. Pantena i sa swietne zostajemy przy nich i Marcel tez bedzie mial przecierana dupke
jakos nie moge sie ogarnac czuje sie gruba i brzydka
nic mi sie nie chce -czekam na Wiosnę
by nie pić kawy na czczo zjadłam deser czekoladowy i mnie zmuliło jak szlag 
Ja kupuję u nas w mieście, jest taki sklep i mają niektóre ceny jak na allegro, ale porównałabym sobie chociaż.
Na fryzjera czekam do marca, by miec ładne włosy przed porodem, co do paznokcie, to żele robiłam sobie sama, teraz tylko maluje, gdyż w szpitalu nie mozna mieć żeli, to mam swoje, okropne pazury
Hennę tez sobie robie sama, więc u kosmetyczki pozostają mi zabiegi takie, których teraz nie powinnam robić. A... stopy
nie dość że mam krótkie nóżki, jak zwykle u kaczuszki, to jeszcze nie siegam paznokci 
fakt, są troszkę zaniedbane, ale to przez brak wody w mym organizmie, wszędzie mam suchą skórę, ale tak mam zawsze zimą. A, i pazury u stóp malowała mi córka, gorzej będzie jak złapią mnie bóle, kiedy nikogo w domu nie będzie, bo kto mi potem to zmyje??
), a co dopiero łóżeczko - coś czuję, że skończy w salonie