reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
poczytałam o tej rozpakowanej majówce, szok - 27tc, ale bliźniaki mają się dobrze, samodzielnie oddychają, ciągną mamine mleczko ze strzykawki. Rany, żebyśmy my wytrwały do terminów. Az mam wyrzuty sumienia, że za dużo sie dzisiaj nałaziłam.
U mnie nie ma żadnych problemów, ale ogólnie słaby mam kręgosłup, max 2-3 godz.na nogach i ledwo żyję.

reklama
Hej :)

Jeszcze raz mocne &&& za wszystkie dzieciaczki :)

Witam nową mamusię.

7Ja w końcu zrobiłam zakupy na allegro uff. W sumie w tej ciąży wydałam najmniej bo zmieszczę się w 700 zł :-):-D.

Nef - schowałam puzzle, bo tam jest kilka takich samych czerwonych.. tzn. kształt ciut inny, ale dla Antka są identyczne i on się denerwuje, że nie pasuje. Wałkowaliśmy te puzzle wczoraj cały dzień i nie załapał więc poczekam jeszcze miesiąc, może dwa i mu je znów dam.
Dobrze, że mój M niealkoholowy. Na weselach i innych takich zawsze mi głupio, bo więcej od niego pije - noo trudne to to nie jest ;). Ostatni raz wypił trochę więcej gdy ja byłam w 8m ciąży z Antkiem. Skończyło się tym, że jechaliśmy rano na SOR, bo zemdlał w łazience i walnął głowa o umywalkę. Od tej pory odpuścił sobie i to bardzo.

Odstawiłam małego do żłobka. Nakrzyczał na mnie z rana, bo mu autka poprzestawiałam jak spał ^^. I jaką miał minę przy tym! Wyskoczył z tekstem "Co Ty zrobiłaś z tymi autkami moimi? Kto tu je dał? Kto?"..... rośnie mi mały terrorysta :/

No nic.. trzeba się brać do pracy.

Miłego dnia!!

Hej,

Witam sie kompletnie nie wyspana i wypompowana:-(Syn dał mi tak w palnik ze juz nie mam sił caly czas do niego wstawalam,te jgo zeby mnie wykoncza...Pobódka 7.30 i nie ma spania...Parnie wstawilam, nie chce mi sie kompletnie jesc mlody dopiero dostanie po 10 bo o 7 jadł butle z mlekiem....o 11 go poloze na drzemke moze usnie,a ja pojade na poczte telefon bo sprzedalam na allegro...M spi i pewnie pospi do 12 pozniej go obudze dam sniadanie i ruszamy cala rodzina na zakupy...jakos nie mam dzis weny...

madan-trzymam kciuki za dzisiejsze USG

Phel - a dajesz małemu coś przeciwbólowego? Ja mojemu zawsze daje koło 23 jak sie kładę spać. Jak mu idą zeby to się budzi co godzinę, a tak mam spokój. Na początku się bałam, że mu tak pakuje ten nurofen, ale lekarka mi powiedziała, że szkoda mnie i dziecka. I w sumie racja. Antek był niewyspany, a ja chodziłam jak zombie.

Madan - kciuki za dzisiejszą wizytę!!

Madan kciuki trzymamy.

Phelania ja dawałam zawsze jak był kłopot, przecież nie dajesz codziennie...:-)

Ja dziś miałam okropna noc, coś mi musiało zaszkodzić, albo ta moja zgaga tak zadziałała :-( az mnie q nocy cofnęło...daaawno nie wymiotowałam. Dobrze, że po je jednym sie skończyło. Powinnam sie zebrać i do pracy dojechać ale mi sie nie chce :-(
Miłego poniedziałku.

Felidae- byly takie momenty ze przez tydzien dostawal non stop 2-3x dziennie kolezanka mi nagadała ze to dziala w odwrotna strone jak sie daje codzien i darowalam sobie,ale słyszalam ze ibum jest delikatniejszy moze dzis zakupie...

Witam
my już po śniadanku, teraz kawka przy kompie, mam już stertę prania poprasowaną, a druga czeka na swoją kolej:-p
U mnie w nocy też kiepsko ze spaniem, bo jak się z M pokłócę to potem w nocy roztrząsam i oka nie zmrużę.... za to on wstaje w jak najlepszym humorku, dziadyga:dry:

Phel może spróbuj dawać zamiennie nurofen z paracetamolem, nam tak zawsze lekarka zaleca w przypadku gorączki

Smile właśnie moje chłopisko tez się do picia alkoholu nie nadaje.. dam głowę, że wypił z 5 kieliszków, bo nawet nie był pijany.... ale zawsze potem zdycha na drugi dzień jakby 2 flachy obalił:-D a jak coś pomiesza, to już bankowo zdycha cały dzień. Zawsze mnie śmieszy jak na imprezie mnie ostrzega, żebym nie mieszała. A ja też niewiele, ale właśnie mieszam, to jedno piwko, to lampka wina, to ze 2-3 kieliszki wódki i w życiu nie miałam kaca:confused:

Moja Gocha ma 2 malutkie stempelki z jajka niespodzianki - kurcze, rewelacyjne są. Nie mają żadnego tuszu, a wciąż takie same pieczątki robią. Jakieś magiczne, czy co?:szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry