reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madan musisz być silna dla córeczki, będzie dobrze, wszystko sie uda jak należy, najważniejsze że juz wiecie i lekarze będą działać od razu żeby jej pomóc :tak: ściskam mocno!

reklama
madan, będę trzymała kciuki. Najważniejsze, to to, że nie zaskoczy Cię to przy porodzie, tylko idziesz rodzić i wszyscy są już przygotowani. Czas w tej sytuacji jest bardzo ważny. I fajnie, że lakarka powiedziała iż na tak niskiej wysokości roszczep ma dobre rokowania. Trzymaj się kochana i myśl dobrze, choć jest to niełatwe &&&&&&
pascółka, że też ja nie wpadłam na taki pomysł by wziąć kartę od koleżanki :baffled: ale dzięki, pójdę po pampki, to pomyslę :-)

pscółka i spółka - no ja mam podobnie;-) Tez sie poruszam komunikacja miejska, a z Bialoleki na Inflancka kawalek jest,no ale mogloby byc gorzej.. Tyle, ze po akiej wizycie pobolewa mnie podbrzusze i czuje sie zmeczona, ale jak sie troche zregeneruje i zrelaksuje to bol mija i czuje sie lepiej.
Tez musze zabrac sie za siebie i wykorzystac czas wolny na czytanie i nauke jezykow, bo poki co obijam sie strasznie, az mi glupio, ze tak bezproduktywnie spedzam czas, no ale nic na sile..
3mam kciuki za Ciebie i za wszytskie kwietniowki;-)

Czy Wam też allegro dzisiaj nie działa?
Co wejdę na ich stronę, to po 5 sek. zawiesza się:wściekła/y:

anila
aż to mnie uświadomiłaś, zaczęłam liczyć i u mniej jakieś 8-9 tyg. do końca:szok:
wcześniej jak myśałam, że 2 miesiące to mi się wydawało, że jeszcze dużo czasu... ale jak te tygodnie to lekka panika:szok::-D

pscółka tak samo u mojego szwagra żałowali bliźniaków, które mieli przez 2 dni (na skutek pomyłki w usg)... mimo, że to był szok i niedowierzanie... no i na 4p. bez windy mieszkają... a już czuli, że coś stracili:-(

ale wczesne usg czasami jest wskazane... moja sąsiadka miała ciążę pozamaciczną i tylko dzięki wczesnemu wykryciu i usunięciu zarodka - mogła mieć później dzieci (obecnie ma dwójkę:tak:)

Pianka Gosia ma stempelek w kształcie misia i drugi w formie pierścionka. A te dziewczyńskie jajka muszę sprawdzić, zwłaszcza, że wprowadziłam niedawno trochę słodyczy, to niech się dziewczyna dosładza:-D

Anezram
strasznie ci współczuję sąsiadki, niestety fatalni sasiedzi potrafią obrzydzić najfajniejsze mieszkanie. My na szczęście mamy sąsiadów w porządku, ale też mieliśmy pietra jak w pierwszy dzień przyszliśmy ok. 21 z bratem Mka na symboliczną lamkę szampana... a po chwili sąsiadka z dołu zaczęła walić po rurach kaloryfera:nerd: ale to był tylko ten jeden raz:tak:

madan trzymam za was kciuki, teraz takie rzeczy się operuje chyba nawet w brzuchu, podpytaj się o taką opcję. I dużo dużo pozytywnego myslenia:tak: i żeby po operacji nie było śladu:tak:

królewna
kopę lat:-) to ty już jesteś w miarę na chodzie, czy musisz jednak polegiwać?
Gratuluję wychodowania szyjki:tak:

Czesc,

madan- Sciskam mocno!

Wpadlam tylko napisac co u nas bo niestety czasu brak na laptopa.

U nas ospy ciag dalszy. Strasza córa wyzdrowiała, bylismy na kontroli w piatek i wszystko fajnie... W sobote wysypało małą :dry: i to tak ze ma kropke przy kropce... Pierwszej nocy spala cale 2h, goraczka dochodzila do 40stopni... Wczoraj troche lepiej spala ale najgorsze to jest to ze nie da sie jej wytlumaczyc ze ma sie nie drapac. Boje sie ze zostana jej blizny jakies na buzce.
Powiem Wam ze nie wiem czy trzeciemu dziecku nie wykupie szczepionki na ospe bo jak widze ile cierpienia te dzieciaczki przechodza to mam dosc.

W koncu doszlo u nas do podjecia tematu imienia dla synka. Prawie sie wczoraj poklocilam z mezem bo sobie wybral kilka typow i tylko mi je przedstawil- z nich mamy niby wybrac :wściekła/y: a imiona takie wydziwiane ze slow brak. Jedynie Gabriel z nich wszystkich mi sie podoba ale nie jestem przekonana... Dzis wiec sobie przejrzalam liste na jakiejs stronie i mnie wzielo na Marcelka- poczulam to "cos" co wczesniej przy dziewczynkach... No ale maz ma chrzestnego o tym imieniu i nie wiem czy mu sie ta opcja spodoba. Tak bym chciala... Widze ze Phelania wlasnie na to imie sie zdecydowala :blink:.

Zmykam obiad na szybko robic bo maz wraca niedlugo z pracy.
Trzymajcie sie

eevciaa ja własnie z tego powodu zdecydowałam sie na szczepienie na wiatrówkę.... zachorowały dzieci sąsiadki i chłopiec jako tako, ale dziewczynka tak strasznie się darła po nocach...

Anecyka - ja jużchyba nabrałam pokory do tego miasta i godzin spędzanych w komunikacji. Mój Mjeszcze strasznie się wkurza, pomimo tego że on samochodem jeździ, więc o ileszybciej. U mnie jak macica jest już nad pępkiem to z chodzeniem lepiej, ale5-6 miesiąc to było jakieś nieporozumienie, przejście kilkuset metrów kończyłosię bólem. Teraz to bardziej zadyszkę łapię:-D.
Nef - moja mamamiała pozamaciczną i dlatego też tak wcześnie robiłam to USG. Czasem ciężko wybrać właściwie:baffled:.
eevciaa - trzymajsię tam i do szybkiego wyzdrowienia córci. Co do imienia, nie ustępuj :tak:wostateczności możecie losować jak się nie dogadacie:-D

Nef, na Fb allegro napisało, że wczoraj mieli kłopoty i te aukcje co się kończył wczoraj, to przedłuzyli, ale o dniu dzisiejszym nic nie pisali :szok: może im się dni pomyliły:-D
eevcia, życzę zdrówka dla córeczki, oby jak najszybciej bable poznikały i jak najmniej swędziały.

reklama
madan; a wczesniej robili Ci takie dokladne usg? w ktorym tyg zaczeli cos podejrzewac? super ze to teraz wychwycili bo gdyby doszlo do porodu naturalnego to byloby bardzo noebezpiecznie a tak bedziecie zaopiekowani od poczatku i zabieg odpowiednio skonsultowany i przygotowany. Pamietam jak w 12 tc modlilam sie tylko o zycie mojego szkraba... mam nadzieje ze szybko odnajdziecie spokoj i optymistyczne myslenie o tym co sie Wam przytrafilo. Zaciskam kciuki za happy end!!!!

eevciaa; halo, halo a kto tu tyle sie meczy 9 mies? Podobnie jak dziewczyny nabuntowuje Cie-nie odpuszczaj tak latwo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry