reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no proszę, w razie chłopca to też obstawialiśmy Szymonka, ale z tego co zauważyłam jest to ostatnio tak popularne imię, że jak następnym razem będziemy planować chłopca (bo teraz miała być dziewczynka) to wybierzemy inne imię. przeraża mnie myśl, że w kiedyś w klasie mógłby mieć kilku kolegów o tym samym imieniu ;)

no niby tak, ale na pewno nie tak popularne jak Julia ;) w każdym razie od zawsze chcieliśmy, aby córka była Zuzanną i tak też się stanie :D

pszczółeczko nooo jakbym słyszała mojego kochanego małża, Fabian-pawian :-)
a co do zdrobnień to mój syn ma na imię Martin, jest pełnoletni-ale jak dla mnie to dalej Tinuś

reklama
A ja padam dopiero sie polozylam ,bylismy z mlodym na sankach i tez juz padł o 19:tak:wiec mam spokoj M w pracy chwila dla WAS kochane;)

Zibka- Witaj,gratuluje córy,czuj sie jak u Siebie;-)

Nef-moje dziecko dzis takze przechodzi samego Siebie dobrze ze M był ze mna caly dzien bo bym chyba zeszla z tego świata:nerd:
iza- jak rodzisz nie potrzebne Ci skierowanie szpital powinien Cie przyjac chyba ze nie ma miejsca i odsylaja sie do innego oczywiscie dzwoniac...co do ZZO mi zrobili morfo przed ZZo czyli tak ok 5cm rozwarcia i okazalo sie ze nie moge miec i tyle.
Karenka- mi sie podoba Leoś -Leon piekne imie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry