reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nef- też tak myślę, że te "mdłości" to refluks.Nie fajna sprawa, bo przy każdym odbiciu, które dałoby ulgę, jest ryzyko cofki.Jedyne co można zrobić to jeść mniejsze porcje.
Aneta - ja przyjmę każdą ilość włosów. :-Dja robię gęstepasemka blond, żeby nie było widać łysiny jaką mam na czubku.:cool: Nie farbowałabymgdybym nie musiała
madan - ja kupowałam w justinex i wasal83

reklama
pscółka a myślałaś kiedyś o krótkiej fryzurce? dodaje włosom lekkości i obj objętości

abstrahując oczywiście od ciebie - miałam kiedyś koleżankę, taką szarą myszkę, z lichymi rzadkimi włosami i fryzurą jakby piorun w rabarbar strzelił, do tego lekki zez i mocne okulary, ubierała się jak chłopak... spotykam ją po latach i zaliczam szok :szok:, fajnie ubrana (ale nie wulgarnie), obcisłe ciuchy i dosyć krzykliwe kolory, lekki makijaż, modne oprawki.... i krótka drapieżna fryzurka - jednym słowem - sexi. Jakbym była facetem, już bym miała jęzor przy ziemi:-D

współczuję kaszlu, teraz z brzuchami to masakra:dry:
u mnie lipa, synek daje ostro popalić, chyba bardzo już przeżywa moje leżenie i zbliżający się poród. Nie może się doczekać, a z drugiej strony się denerwuje nową sytuacją. Funduje nam ciągle wybuchy złości/smutku/płaczu/rzucanie się na ziemię/walenie pięściami itp. To wszystko przetykane świetnym humorem :confused2::confused2::confused2: można się załamać, oby się jakoś ustabilizował niedługo, bo osiwieję.
madan - współczuję sytuacji... niestety czasami otaczają nas ludzie wybitnie niedelikatni. trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało, żebyś znalazła w sobie dużo siły... PS - też kupowałam w sklepie myszka na Allegro, polecam!

Anita- myslalam ze na zawał padne:-Dale tak na poważnie łezka w oku mi sie pojawila:cool2:
Nef- specjalnie dzis rano zdjecia poklikalam ,pomyslalam o was ze czas fote brzuchola wstawic:Pale to wieczorkiem jak bede miala chwilke czasu:)

Dziewczyny chyba przyszly ciuszki!!!bylo awizo dzis i podjechał na poczte ...nie chcieli dac dopiero po 18 ale M powiedzial ze zona w ciazy...itp:)))) mam nadzieje ze to ciuszki bo jeszcze nie otowrzylam a paczka duza wazy ponad 10kg wiec to pewnie one,jak mlody sie obudzi ta ja wezme z korytarza:)nie huku narobic:-D

Wy tak o mdlosciach a ja wcinam ciasteczka z kremem cytrynowym z biedrony pychota polecam!!!:-p

pscólka -ja bylam blondyna ponad 10 lat jak Alan sie urodził moje wlosy zaczely wypadac garsciamy i wtedy zafarbowalam na braz-czekolade zeby je odbudowac!!podoba mi sie ciemny kolor u kogos bo wloski zdrowo wygladaja ale u mnie mi jakos cos nie pasuje:)

Ostatnia edycja:
Nef - nawetmiałam taką krótką fryzurkę, ale to nie rozwiązuje mojego problemu:no: tj. brakwłosów na czubku i jest o tyle gorsza, że układać ją trzeba (teraz mam dokarku, tak, że kucyk da się zrobić)
teva - my tak,tylko bank do wybrania

Teva - nie dalej jak wczoraj czytałam o tym i miałam was pytać o opinie...:-)

my nie będziemy się decydować bo jak poczytałam to rzadko zdarza się przeszczep dla tego samego dziecka, częsciej dla starszego od młodszego - a my i tak nie będziemy drugiego pewnie mieć... miałam taki prospekt z wypisanymi chorobami które są leczone tą metodą, i właśnie przypadki zastosowania...
ale sprawa fajna - szczególnie kiedy jest to właśnie drugie dziecko bo i dla starszego i dla młodszego...

Teva tak wywnioskowałam jak analizowałam te prospekty - zazwyczaj leczenie było stosowane u starszego rodzenstwa z uzyciem krwi pempowinej młodszego... ale to oczywiście może tak się tylko składało... warto porozmawiać z jakimś specjalistą oni pewnie potrafią wiele wytłumaczyć... my uznaliśmy że koszt jest spory a prawdopodobieństwo zastosowania tego leczenia małe... i mam nadzieję, że los z nas nie zakpi ;-)

reklama
My tam nie kombinujemy:) tym bardziej nie oszukujmy sie ale to sa koszty:szok:jak bylam z Alutkiem w ciazy to byl taki piknik i tam mowiono o tym banku krwi pepowinowej do mnie to jakos nie doszło...moze staroświecka jestem:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry