• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny oszalałam z tą wiosną! Wyciągnęłam z szafy wiosenną kurtkę i tak jak Zibka też nie dopinam jej do końca, ale wygląda fajnie :D Adidaski też już wyciągnięte z szafy.

Zamówiłam sobie na Allegro 4 szaliki wiosenne!!! oszalałam! jakby któraś miała ochotę to mnie urzekły te kolory JAKOŚĆ! Piękny Szal DUŻY KOMIN Tunel chusta WIOSNA (3001385900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Na termometrze mam 11 stopni w cieniu!!!! :-)

pozdrawiam wiosennie

reklama
he, he. ja nie wychodzę z domu, butów nie zakładam, a kurtkę mam tylko zimową. chyba jedyny plus leżenia ;-) ale za 2 dni wizyta u gina (a nawet 2, bo po „moim” ginku jeszcze wizyta w klinice, w której chcę rodzić) i trzeba będzie wyjść (huraa!! tylko w czym? :sorry2:)

też się mieszcze tylko w płaszczyku zimowym co kupiłam w styczniu a o kurtce wiosennej to moge zapomnieć, pocieszam sie tym ze juz niedługo....a wg gin nawet w ciagu 2 tyg moze mnie ruszyc :szok::no:

Mnie tez nie cisną buty, wogole to już smigam w adidasach bo trapery sa za ciężkie :/ ale tez zauważyłam ze mi palce puchna bo tez obrączka nie mogę ruszać a nieraz to mi sama sie luzowala:dry: a teraz jak bym chciała zdjąć to sie muszę nameczyc:dry:

ja obrączkę zdjęłam już dawno, bałam się widma zasiniałego palca ;)

a ja dziś wyskoczyłam w balerinkach :D można się poczuć lekko nie mając na sobie tych ciężkich ubrań. pomijając fakt, iż sama jestem ciężka ;)

reklama
Cześć, witam wtorkowo... Powiem wam że ja w niedziele też już myślałam że się zaczęło... Cały dzień miałam skurcze, a wieczorem były już co 10 minut i dość bolesne... Zdecydowałam sie jechać na IP ale wzięłam kąpiel i jakoś na szczęście sie uspokoiło... Wczoraj przeleżałam cały dzień bo miałam stracha, ale dziś już nie wytrzymałam... pogoda taka piękna że wybrałam się na krótki spacer, no i wyprałam pierwszą partię ciuszków dla maluszka, oj jest tego trochę więc trochę prań będzie, a w sobotę przywiozę drugie tyle od siostry...:-)

Pola, witam cieplutko...

Z tymi ludźmi to różnie bywa, ostatnio u lekarza stałam a jakiś "pan mąż" posadził dup.. na kanapie i ani myślał ustąpić miejsca, dopiero pielęgniarka zwróciła mu uwagę... A innym razem w markecie starszy pan sam z siebie przepuścił mnie w kolejce , wyjął mi wszystkie zakupy z koszyka na taśmę i jeszcze pomógł do reklamówek zapakować... :-) więc chyba nie ma co mierzyć wszystkich jedną miarą...

Ja też muszę o jakimś płaszczyku wiosennym pomyśleć i o balerinkach, bo już dość mam tych zimowych ubrań... :baffled:

Miłego popołudnia dla wszystkich... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry