reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny, ale u nas ładnie snieg sypie, tylko jak ja dojade na wizyte? przez ostatni tydzień puchna mi nogi wieczorem, chyba juz za ciezka jestem i nie dają rady, wstawać do toalety też musze częściej. wtedy wystarczyło jeden ranz w nocy, a teraz to czasami dwa razy za mało:-( ciuszki małego am wyprane i poprasowane, tylko nie moge sie zebrac co do segregacji rozmiarami:baffled: teściowa ma jutro imieniny, a od czwartku do soboty jestem w pracy wiec pewnie tez tego nie zrobie.
pozdrawiam i trzymajcie się jak najdłużej w dwupaku

reklama
I ja się przywitam rano i ponarzekam trochę...
ząb mi rośnie i boli mnie pół twarzy:-( a do tego wyskoczyła mi opryszczka (oczywiście po tej bolącej stronie) Dlatego idę dalej spać. Może obudzę się w kwietniu...

Witam dziewczyny u mnie za oknem też pełno śniegu zimno brr
ale już za tydzień ma być cieplutko więc jak maluszki będą to będzie prawdopodobnie ładnie nie mogę się doczekać.
Ja dziś mam wizyte ale jestem ciekawa ile mój skarbek waży i czy wszystko oki

i ja dzis kiepsko sie czuje dopada mnie jakis bólw boku pod zebrami chwile boli zaraz przestaje i tak od rana kilka razy juz miałam atak co to moze byc? ból da sie wytrzymac bo nie jest ciagły ic nie biegne do lekaza odrazu tylko czekam. Miałyscie cos takiego?

witam i ja przy śniadanku i kakao :-) u nas ponuro i zimno - 0 stopni a w nocy było -5.
wczoraj miałam awarię internetu :-( i mogłam was podczytywać tylko z tf, ale już naprawiony :tak:. Ja dziś znów w ogóle nie spałam,może koło 5 rano usnęłam :eek: bo tak jakoś duszno mi było i nie mogłam normalnie oddychać :szok: a do tego te co pół godzinne przechadzki do wc :szok:

pisałyście o pokarmie....ja w ogóle teraz nie mam nic,nawet nie cieknie a w pierwszej ciąży nie nadążałam zmieniać wkładek i codziennie łóżko z mężem byli zalani :-D, a teraz to się zastanawiam jak to będzie i czy mam się szykować na karmienie cycem czy na butelkę :-(

zozzolka może dzidzia wpycha rączki albo nóżkę i tak to odczuwasz, ja też od dwóch dni mam dziwne bóle w prawej pachwinie, potem boli podbrzusze i promieniuje aż do pleców i kończy się na łopatkach

Ja jak już kiedyś pisałam boje się strasznie karmienia ale nastawiam się na razie na karmienie piersią. Na razie nie mam nic żadnych wycieków a jakoś nie mam odwagi sprawdzić czy jak naduszę czy coś wypłynie. Ogólnie jak ostatnio oglądałam piersi to prawie się popłakałam :(
Ja mam skłonności do znamion pieprzyków itp. i jedną pierś tak mi wysypało znamionami :( cała w kropki a wiem że u mnie znamiona rosną jak na drożdżach :( w ogóle brzuch też w znamionach.
A co do bólu w żebrach hmm ja mam taki ból jak malutka mi nóżkę gdzieś wciśnie

wrrr... ile ta zima będzie trwać? U mnie sypie i sypie...

zozzolka czasem coś mnie tak kłuje i nie wiem co to, może dziecko wbija nóżki gdzieś?

Ja pokarm mam, ale leci tylko jak nacisnę pierś, w ogóle, nie mam jakiś dużych i nie wiem czy będę miała mleko...

reklama
Cześć brzucholki:-)

Zozzolka
najprawdopodobniej dziecko wpycha nóżki albo ciśnie na jakiś narząd i dlatego boli... też tak miałam jak moje dziecko zrobiło sobie z mojego żołądka podusię i trzymało tam nóżki :-D a zresztą w tak zaawansowanej ciąży to i tak wszystkie narządy mamy pod żebrami i dodatkowo macica je uciska;-)

Jak z rana zobaczyłam ten śnieg za oknem to... kiedy ta zima się skończy brrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry