Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja po szyciu krocza jako ze czop i wody odeszły mi rano ze skurczami chodzilam caly dzien poki zaczela sie faktycznie akcja, urodziłam o 21.15 po całym dniu glodówki skakania na piłce i poprostu braku sił spowodowane porodem marzyłam o śnie wiec zaraz po porodzie po 4 godzinnym karmieniu przewiezli mnie do sali i usneła pamietam tylko ze przyszła polozna z tabletkami przecibolowymi spytalam tylko po co jak nic nie boli a ona odparla ze rano zacznie wiec w mig usnelam a rano przed obchodem szybko pod prysznic ..delikatnie naciecie zeby nie porozrywac nic czysta pizamka i podpaska no ta pielucha taka grubszaciekawa jestem jaka będzie rzeczywistość... ostatnio np. nurtuje mnie pytanie kiedy po porodzie bierze sie prysznic i przebiera w czyste ciuchy (koszulkę)... taki banał ale sił przecież za dużo się nie ma, ale leżeć tak bez umycia to też nie za fajne... mam nadzieję, że zanim przewiozą na salę poporodową ma się chwilę na ogarnięcie siebie... a może ma się to w trąbie...?? jakie są wasze doświadczenia?idę robić obiad bo mi się głodomory zaraz do domu zjadą![]()

chociaż nie powinnam się z niego śmiać, bo ja też wiecznie jakieś hasła zapominam
Noc, ja byłam na parterze, a M na 4 piętrze pod porodówką mnie słyszał
. Nie miałam żadnych zaleceń dot. suplementacji żelaza.
Na patologii ciazy polozne mowily ze najczesciej kobiety chodza rodzic dwojkami-jak jedna z sali zaczyna to jej sasiadka wkrotce dolacza :-)