Anerazm - genialną masz tą sąsiadkę. Może ma jakieś zaburzenia psychiczne.
A ja dziś jakaś zaspana jestem. Mam tak samo jak wy, budzę się ok.godz.5, nie śpię z 1,5 h i znowu zapadam w sen na godzinkę. Po czym wstaję na dobre, bo mąż z siłowni wraca i jjemy śniadanie przed jego wyjściem do pracy. Dziś nie spałam "w między czasie" i czuję się strasznie.
Też będę odliczała materiały budowlane. Tyle że u mnie jeszcze remont.
I zrobiłam sobie dziś jeden zakup
PASTELL koszula do karmienia Alles Mama M / 38 (3086369457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . W razie czego w sumie będę miała 4 koszule.
Moja cudowna teściowa tuż przed moim porodem planuje zrobić gipsy,jakieś przycieranie ścian czy coś takiego. Mieszkamy razem, z tym że oni na dole. I cały kurz wędruje na górę. Ale mnie wkurzyła! Ja wszystko mam już prawie wysprzątane, teraz planuję prania,prasowania,,,,,,a ona rozpocznie kurzenie. Ponadto ten jej remoncik to zawsze trwa tygodniami, miesiącami, bo teść sam wszystko robi po pracy - i idzie mu to jak ból po flakach, bo nie chce mu się. Jakby nie mogła poczekać do maja-czerwca. Moje zdanie zna, a co zrobi - nie wiem. Takie są uroki wspólnego mieszkania. Pocieszam się myślą, że te wspólne mieszkanie to nie na zawsze, planuję budowę swojego domku.
Musiałam się tu "wypisać", żeby troszkę obniżyć sobie ciśnienie